Известие

Collapse
No announcement yet.

Рози.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рози.

Попаднах съвсем неочаквано на тъмночервени рози с невероятен аромат. Откъснах три и от тях целият хол ухае опияняващо. Отдавна търсех такава роза.
    Въпросът ми е, как това прекрасно нещо се размножава. Въпросното растение е насред чарковете и таратайките на "Аварийна база".
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Попаднах съвсем неочаквано на тъмночервени рози с невероятен аромат. Откъснах три и от тях целият хол ухае опияняващо. Отдавна търсех такава роза.
    Въпросът ми е, как това прекрасно нещо се размножава. Въпросното растение е насред чарковете и таратайките на "Аварийна база".
    Режеш пръчки, бучиш е земята, покриваш с отрязано шише, поливаш чат пат и ако имаш късмет става, ако нямаш пак.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Благодаря. Значи като лозата.А дали не се присаждат?
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Благодаря. Значи като лозата.А дали не се присаждат?
        Всичко с близко днк се присажда.

Comment

Мисълта ми е дали няма някаква техника. Иначе е близо до ума на шипка.

Comment

Мисълта ми е дали няма някаква техника. Иначе е близо до ума на шипка.
            Едно семейство са, розацее. Продават клещи за присаждане. Техниките ги има из мрежата.

Comment

Working...
            X