Мога ли да си изкарам протокол от КАТ за нанесени щети на паркинг от неизвестно МПС?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за протокол от КАТ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщениеако щетата не е малка, няма да мине без КАТ, нищо че е на паркинг.. от опит казвам
Евроинс изплаща до 10% от застрахователната сума за щети без протокол. Ходенето в КАТ става от 7:00ч до към 15-17 може и да си минал."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеЗависи от застрахователя!
Евроинс изплаща до 10% от застрахователната сума за щети без протокол. Ходенето в КАТ става от 7:00ч до към 15-17 може и да си минал.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеМога ли да си изкарам протокол от КАТ за нанесени щети на паркинг от неизвестно МПС?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
одрана броня и разбито стъкло с откраднато радио са 2 различни неща за МВР
първото е за пред КАТ и наистина или иди в 7 или изобщо не отивай, на мен ми се наложи да чакам много часове и бях на косъм дали изобщо ще дойде моя ред
при второто иде реч за грабеж и се завежда в районното
п.п. за щета в кат се ходи най в дъното след документните и след тежко катастрофиралите на служебния им паркинг, пред една ламаринена барака се чака, на нея има табелаLast edited by mim; d.m.y г., 22:32.Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Ами не ходиш в самата сграда на КАТ където са актовете и т.н.... а протоколите се издават в една ламаринена бутка, която даже е извън двора на КАТ, като продължиш 20-тина метра след входа надоло по улицата там някъде от лявата страна до оградата им... пред нея пише "паркинг за огледи" или нещо такова.. ама си има масово просто паркирани автомобили
Comment
-
Някои да знае при откраднато cd + панела и счупен прозорец(за 2-ри път,успяха да направат комплекта,че първия път само дистанционното отнесоха)Бул инс ще платят ли и радиото,за което нямам фактура а само гаранцията.Или да не чакам бележката от РПУ-то и да хода да си сменям джама че 3 дена не ми се чака.146 JTD-2000г.
Punto 1.2
Comment
Comment