Известие

Collapse
No announcement yet.

Призив за РАЗУМНО КАРАНЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе тия хора откачиха, според мен.Не знам дали сте коментирали следното, не прочетих всички постове.
    Имаше нещо от сорта на: "Ако млад шофьор има нарушение инструктора му го отнася също" . Много ми е интересно как ще стане точно, защото тоя младия шофьор, ако кара много добре и си е взел книжката без рушвет и утре се качи на някоя мощта колица (със увереността, че кара много добре и си е взел сам книжката), направи някоя глупост (не дай си Боже), инструктора ще го отнесе.. Е как, аджаба, тоя човек ще е отговорен за сумати ученици, дето има? Те ще го разкъртят отвсякъде.
    sigpic
    Имам си количка,Жълта и добричка!
    Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
    - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
      Абе тия хора откачиха, според мен.Не знам дали сте коментирали следното, не прочетих всички постове.
      Имаше нещо от сорта на: "Ако млад шофьор има нарушение инструктора му го отнася също" . Много ми е интересно как ще стане точно, защото тоя младия шофьор, ако кара много добре и си е взел книжката без рушвет и утре се качи на някоя мощта колица (със увереността, че кара много добре и си е взел сам книжката), направи някоя глупост (не дай си Боже), инструктора ще го отнесе.. Е как, аджаба, тоя човек ще е отговорен за сумати ученици, дето има? Те ще го разкъртят отвсякъде.
      тва само в БГ може да стане,значи сега ако млад шофьор се напие и катастрофира икструктора му ще е виновен?Баси държавата.На мене най-смешно ми стана от "Ако 60-годишен вземе книжка, той не е млад водач, според закона " значи баба дето е на 60+ ся ако вземе книжка ще е стар шофьор?

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        А някои изобщо усеща ли се, че тоя закон в тоя си вид въвежда дискриминационна практика?
        Номера с кубиците вместо к.с./кв. е ясен - лобира се за покупки на нови коли (старите масово са с голяма кубатура за същите к.с.)
        тогава ще си взема едно МИТО 1.4 180коня и да видат ко че става
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

Нека колата ми е 1.6, само че Хондата 1.6 е 160 коня, и като и прасна една турибина нека да е 1.6 Значи може да карам алфа 146 1.6 дето е 120 коня а не мога примерно Мерцедес 190д дето е 65 коня хахахах Баси глупаците хахахах

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            А някои изобщо усеща ли се, че тоя закон в тоя си вид въвежда дискриминационна практика?
            Номера с кубиците вместо к.с./кв. е ясен - лобира се за покупки на нови коли (старите масово са с голяма кубатура за същите к.с.)
            Мдаа, за това не се бях замислял. За вносителя на БМВ например е по-добре Компира да не дава на малкото Компирче Х5-цата, а да му купи една 116-ка. Естествено, 116-ката ще я кара само с 50-90-130, няма да паркира като румънски тираджия пред "Бай дъ уей" на Раковска и няма да кара пиян.
            Боже, що съм още в тая държава?????????????
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Абсолютно съм съгласен с призива за РАЗУМНО каране, което не значи бавно, разбира се.
              Напоследък, с падането цените на горивата, на улицата излязоха какви ли не ИДИОТИ. Тая сутрин си карам в Младост1 по посока пазарчето и некъф кифльо с ренде меган реши да ме "изреже" отдясно. Аз карах бавно, щото там за 100 м. има 2 пешеходни пътеки. Хуу, ма нещо не му се получи маневрата, та взе че ми ожули предната броня вдясно. Неговата задна - съответно вляво. Скоростта беше не повече от 40-50км./ч. Тва стана пред една патрулка, която спря заедно с нас. Не му написаха веднага акт, ма не е в тва въпроса, щетите са малки. Селтакът му със селтак взе да се обяснява, че той ра`иш ли ми светкал с фаровете, ма аз не съм го видял да му направя път! Нямах никво време да чакам КАТ и успях само да го напсувам здраво. Олигофрени.
              Това в бяла държава не може да се случи!
              Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 12:12.
              2014: Deutschland über alles

Comment

Само да питам,той кат ти е светкал,ти си длъжен да му направиш път ли? И къде да стане това,да спреш в дясно,ръйш ли да мой той да мине, щото бързал?
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                  Само да питам,той кат ти е светкал,ти си длъжен да му направиш път ли? И къде да стане това,да спреш в дясно,ръйш ли да мой той да мине, щото бързал?
                  ... Над 150 лв. ще плащат и водачите, които карат с неработещи мигачи или пък присветват с фарове на другите участници в движението без основателна причина.
                  Това мисля, че го приеха в крайна сметка?!
                  2014: Deutschland über alles

Comment

Аз например сам се примирил че няма да пукна в леглото си.

Comment

това си е твой проблем колега Карабас,всеки сам си решава за себе си,
                      но се постарай да си остане само твой проблем,не да утепеш някой и .... дане не се случва де
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

И аз бих искал колеги да призова за разумно шофиране /както писаха колеги по-горе не бавно/.
                        Онзи ден се прибирах с Алфата от Атина. В Гърция минавам 600 км по магистрали /предимно/ и не се изморих въобще. Нямаше никакво напрежение. Карам си спокойно с 130-140 и всичко 6. В момента в който минах границата и тръгнах из България и направо ми стана лошо 290 км до Пловдив/. Голяма част от шофьорите са комплексари и дебили. Правят куп рискови изпреварвания, при положение, че потока /няколко коли, автобус и аз зад автобуса, който си караше чудесно с около 90-100/. Изпреварват като луди на косъм и после на околовръстното на Благоевград /където си е като магистрала/ аз със скорост от около 110-120 ги подминах всички "играчи", които изпреварваха като луди няколко километра преди това.
                        Защо? Защо? Защо? А по целия път е пълно с паметници. Никой не се замисля.
                        Всеки прави грешки, всеки е правил тъпи и рискови ситуации, но на някой хора това е начин на шофиране.
                        За дупките, за тесните пътища, за липсата на маркировки, за това, че катаджии пускат срещу дребни суми пили, неправилно изпреварващи и минали на червено колегите по-горе изписаха достатъчно.
                        Колеги, карайте по-разумно и по-спокойно!!!
                        FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                        LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                        LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                        LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                        ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                        LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

с тези доказвания на мощностти и бързина,при евентуално птп с блъснат пешеходец.....просто си или неси го отнасяш.аз както споменах преди няколко дни,при самото тръгване 1но хлапе премина пред колата ми и го ударих,повярвайте ми макар и да не бях виновен ,всички лоши неща ми минаха през ум.добре че скороста беше лека и детето се отърва с малко прахоляк по дрехите и голяма доза уплаха.мисля че темата е "призив за разумно каране"а не за доказване.

Comment

А вие всички ли карате внимателно?И аз като казвам че карам рисково вдно пояснение да направя в сливен за наш късмет имаме изоставено летище и две макадамови тресета и общо взето там издевателстваме върху нашите МПС-та
                            Last edited by karabas; d.m.y г., 17:25.

Comment

Имам сили само да напиша че......... ЩЕ СЕ ПРЪСНА ОТ МЪКА.

http://moreto.net/novini.php?n=52010
                              http://varna24.bg/pic/2590/1.html
                              sigpic
                              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
                                на околовръстното на Благоевград /където си е като магистрала/ аз със скорост от около 110-120 ги подминах всички "играчи", които изпреварваха като луди няколко километра преди това.
                                Защо? Защо? Защо?
                                Защо, защото там има камерки

Comment

Working...
                                X