Известие

Collapse
No announcement yet.

Акт за неправилно паркиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Акт за неправилно паркиране

Колеги днес спирам на бул. Александър Ексарх 15 за 5мин макс, и когато свърших работата в магазина до който бях, кфо да видят очите ми колата ми на 1м от земята и скапаните копелдаци от паркинги и гаражи я докосват милата ми
    както и да е следва некъф як скандал с полицайката, платих си 29,00лв и гняста ми написа акт, който не ми даде, аз се разписах само на едното поле! някои знае ли дали земат точки за тоя акт? И какво следва от тук нататък?

Колега, прецизирай изказа(правописа) си и внимавай с обидните епитети.
    mitaka_cs
    Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 12:13. Основание: правописът в заглавието
    Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Мисля че акотове вече не се пишат поне така бях разбрал, но не съм сигурен.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

Comment

а и ми зеха контролното талонче

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
        Колеги днес спирам на бул. Александър Ексарх 15 за 5мин макс, и когато свърших работата в магазина до който бях, кфо да видят очите ми колата ми на 1м от земята и скапаните копелдаци от паркинги и гаражи я докосват милата ми
        както и да е следва некъф як скандал с полицайката, платих си 29,00лв и гняста ми написа акт, който не ми даде, аз се разписах само на едното поле! някои знае ли дали земат точки за тоя акт? И какво следва от тук нататък?

вече точки не зимат назад си само с парите
        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Според мен акт могат да напишат ако си паркирал неправилно! Ако си паркирал в синя зона и не си платил акт не се пише, а се плаща само разхода на паяка /услугата да ти преместят колата на наказателен паркинг. А копие от акта задължително трябва да са ти дали.
          fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
          ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p

Comment

ако не е заплатил се поставя скоба и ако до 2ч не си платиш скобата идва паяка

Comment

тоест вероятно си паркирал на забранено място
              fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
              ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p

Comment

абселютно просто си уцелил лош късмет и паяка е минавал покраи тебе и за тва са те дигнали,др въпрос е дали не си спрял на служебен абонамент,тях вече ги обслужват с паяци и дигат и дори да си си платил талон или смс,а също така и на инвалидно място

Comment

Т.е
                  Спрял си в нарушение и "скапаните копелдаци" взели та решили да си свършат работата ?
                  Че и "гняста" даже е намесена....
                  Бравос бе, де да бяха всички като теб цялата държава щеше да се оправи, а не да бягат младите хора зад граница.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

бате ти да не си ушев

Comment

Ще ре разочаровам - не съм.
                      Но не мисля че е редно да се обиждат хората при положение че са си свършили работата.

А това че ти си потърпевш, нали се сещаш как може да се оправи ?
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ето картинката

Други знаци няма само този на предишното кръстошище
                        Attached Files

Comment

много ми е интересно как са те вдигнали от там като не е синя зона???????

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
                            ето картинката

Други знаци няма само този на предишното кръстошище
                            Зоната на действие на забранителни знаци В27 и В28 в населено място е до следващото кръстовище.
                            Ако е така поставен,както си посочил,значи си в нарушение!
                            ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                            ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                            ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Абе интересно ми е ако колата е регната на някой дето няма книжка, или не си я представи на куките, а каже че е карал филанкишията, който е отлетял за Мозамбик, и т.н.....тогава трябва да пишат акт на собственика само по лична карта......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                              X