Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за фотосесия с една камера на КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
    Колега дай малко по точна информация? Две годинки от акта или от известието?

Днес получих покана да отида в КАТ за нарушение по снимка от пътя Бургас - Созопол. ТЪй като не ми е за първи път по снимка да ми взимат 150лв, реших че този път няма да отида. Без да съм там, да ми напишат акт и да се подпиша, мисля че нямат право да ме глобяват. Ако пък напишат акт на собственика на колата, респективно пак АЗ, тогава вече се впускаме в необятните дебри на българския съд.

Някой ако има по запознат да пише, че в другите теми няма нищо конкретно.
    На мене ми дойде миналия месец - Благоевградската камера беше снимала фирмения бус със 103 при ограничение 60. Ченгетата ми звъннаха по тел. и пристигнаха с патрулката в цеха ми. Извадиха 2 перфектни снимки със задния номер на буса и предварително бяха намалили с 3% колкото е грешката на камерата превишението на скоростта - измислили са го мамка му. Шофера на буса - олигофрена му с олигофрен мислел, че в гръб камерата няма да го засече
    Между другото знам, че камерите са настроени на превишение 30 км за да има смисъл от цялата процедура и разкарване на патрулките и ченгетата с тези протоколи и декларации.
    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Working...
    X