Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква е глобата за изтекъл акт ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
    Добре де = аз така мога да си карам само с Актовете.
    Хващат те през 4-5 месеца примерно (па и всеки месец да те хващат) 10лв са нищо. И си ти удължават срока на акта. То висенето на опашка 2-3 часа май повече от 10лв струва?
    И никога няма да ти вземат книжката за превишена скорост примерно? Ще мине ли по давност или нещо греша?
    С риск да се сблъскам с неодобрение тук, аз например карах така 6 години......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз съм скромен, само една година, дори не съм ходил за презаверка на акта, просто лесно се изтриваше месеца с гумичка )
      Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
        Смея да не се съглася...Не е точно така, колега (поне не за актовете от преди 2 г.)
        Глобата за неносене на съньото талонче е точно 10 лв (пише се нов акт);
        Актът е 20 лв, фишът 10. Това като си с нередовни документи, разбирай изтекъл акт.

С наказателното постановление е друга бирата.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

мдаа и моят акт от септември миналата година и лошото е че незнам и кога ще намеря време да го оправя, иначе постановление не съм получил. Значи трябва да внимавам да не ме спират поне докато не изтечат 2 години . Интересно начинание
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI Покажи съобщение
            мдаа и моят акт от септември миналата година и лошото е че незнам и кога ще намеря време да го оправя, иначе постановление не съм получил. Значи трябва да внимавам да не ме спират поне докато не изтечат 2 години . Интересно начинание
            Да не очакваш да получиш постановлението по пощата с обратна разписка ?
            Получава се на гишето в КАТ ..........
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
              Да не очакваш да получиш постановлението по пощата с обратна разписка ?
              Получава се на гишето в КАТ ..........
              не не, просто нямам време да отида.....
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                С риск да се сблъскам с неодобрение тук, аз например карах така 6 години......
                Ако направиш ПТП ми е интересно застрахователите какво ще кажат.
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Ако направиш ПТП ми е интересно застрахователите какво ще кажат.
                  Това няма общо с Гражданската...
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                    Това няма общо с Гражданската...
                    Има, за да е валидна гражданската ти трябва книжка, към която синьото талонче е неразделна част.

Comment

Първоначално публикувано от robkobg Покажи съобщение
                      Има, за да е валидна гражданската ти трябва книжка, към която синьото талонче е неразделна част.
                      А нали акта го замества за 30 дни по принцип.....нали не мислиш че застрахователя ще тръгне да ме проверява чрез кат дали ми е изтекъл акта или не - а и дори да е изтекъл, това не ме прави неправоспособен водач......пък и те застрахователите като са се избили да плащат и да покриват щети......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        А нали акта го замества за 30 дни по принцип.....нали не мислиш че застрахователя ще тръгне да ме проверява чрез кат дали ми е изтекъл акта или не - а и дори да е изтекъл, това не ме прави неправоспособен водач......пък и те застрахователите като са се избили да плащат и да покриват щети......
                        Както каза колегата по горе, за да си правоспособен водач трябва да имаш или валиден акт с теб или синьо талонче. Ако нямаш едно от двете си неправоспособен, а точно в момента застрахователите ще се хванат за всяка сламка, за да не платят щетата, щом грайфера на гумите почнаха да мерят, прави сметка...
                        Lexus IS200

Comment

Като напарвиш ПТП кат ти искат документите - и на двете страни - и отнасяш акт за нередовни документи и така обаче ставаш редовен - за 30 дена. Не плашете хората.
                          Нередовни документи и неправоспособен водач са съвършенно различни неща.
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                          X