Първоначално публикувано от Bottata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каква е глобата за изтекъл акт ?
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеСмея да не се съглася...Не е точно така, колега (поне не за актовете от преди 2 г.)
Глобата за неносене на съньото талонче е точно 10 лв (пише се нов акт);
С наказателното постановление е друга бирата.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
мдаа и моят акт от септември миналата година и лошото е че незнам и кога ще намеря време да го оправя, иначе постановление не съм получил. Значи трябва да внимавам да не ме спират поне докато не изтечат 2 години. Интересно начинание
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONI Покажи съобщениемдаа и моят акт от септември миналата година и лошото е че незнам и кога ще намеря време да го оправя, иначе постановление не съм получил. Значи трябва да внимавам да не ме спират поне докато не изтечат 2 години. Интересно начинание
Получава се на гишето в КАТ ..........Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеДа не очакваш да получиш постановлението по пощата с обратна разписка ?
Получава се на гишето в КАТ ..........98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеС риск да се сблъскам с неодобрение тук, аз например карах така 6 години......Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеАко направиш ПТП ми е интересно застрахователите какво ще кажат.166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеТова няма общо с Гражданската...
Comment
-
Първоначално публикувано от robkobg Покажи съобщениеИма, за да е валидна гражданската ти трябва книжка, към която синьото талонче е неразделна част."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеА нали акта го замества за 30 дни по принцип.....нали не мислиш че застрахователя ще тръгне да ме проверява чрез кат дали ми е изтекъл акта или не - а и дори да е изтекъл, това не ме прави неправоспособен водач......пък и те застрахователите като са се избили да плащат и да покриват щети......Lexus IS200
Comment
-
Като напарвиш ПТП кат ти искат документите - и на двете страни - и отнасяш акт за нередовни документи и така обаче ставаш редовен - за 30 дена. Не плашете хората.
Нередовни документи и неправоспособен водач са съвършенно различни неща.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment