Известие

Collapse
No announcement yet.

Затъмнени стъкла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    Всичко е до качество на фолиото! Имал съм 2бр. коли със затъмнени стъкла със ''Лумар'' и със ''3М'' естествено сумата по затъм,няването няма да я споменавам е ще ми се дореве...на едната и предното стъкло затъмних и проблеми не съм имал със видимостта
    а така Лумар са най-добрите възможни аз някога си облепих стъклата на апартамента тука с нискоемисионно фолио Лумар и да не ти казвам, колко спестявам от климатизация през зимата и лятото е не е тъмно фолио де

---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:14 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Добре, де, но според мен това са избиване на някакви комплекси - да се скрием или да се отличаваме с нещо.
    Олди, не е точно така - това си е понякога, необходимост за мен най-добрия вариант са соларни стъкла ама при италианките ги има само при Ланча
    при новите Мерцове соларния ефект се засилва и изчезва с потенциометър, който контролира поляризацията на молекулния слой в триплекса - е тва па ако не е готино
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Аз например освен че не обичам да ми се сварява лятото колата, горещо предпочитам минаващите покрай колата ми да виждат какво има например оставено на задната седалка, защото съм чувал че времената са били едни такива мътни, и не искам някой мърсол който минава и види на задната седалка някаква чанта да ми насоли джама и да я вземе, независимо дали вътре има чифт джапанаци или 20 бона......и да, знам че може и да погледне оттук оттам и да разбере пак какво има вътре, но все пак всеки от вас въпреки че знае че ако рекът да му откраднат колата пак ще му я вземат, въпреки това си слага аларма.......
      Затъмних ги по практична причина, изобщо не ми пука дали ще изглежда селски, градски, или махаленски........
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

не искам някой мърсол който минава и види на задната седалка някаква чанта да ми насоли джама и да я вземе,

E този мърсол може като види тъмни стъкла да реши да ги счупи за да види какво се крие зад тях. Така че няма как да е сигурен човек освен ако не се вижда че на задната седалка няма чанта
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
          E този мърсол може като види тъмни стъкла да реши да ги счупи за да види какво се крие зад тях.
          Ми не е точно така според мен, но не ми се спори по въпроса......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Всеки да си слага каквото иска, но частичното тониране - на част от стъклата, отстрани погледнато изглежда като някакво недоразумение.
            За голямото затъмнение вече писахме, но забравих да спомена, че една такава кола ми прилича на движещ се сандък.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

На мен пък ми е интересно - каква е причината да се затъмнявате стъклата.
              Да не ни пече слънцето през лятото)...и като возя чужда жена да не я види кварталната клюкарка)
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Да не ни пече слънцето през лятото)...и като возя чужда жена да не я види кварталната клюкарка)
                Купи си 166 за да не ти пече, а по отношение бабичките-клюкарки - бива ли да си загрозяваш колата заради тях.
                sigpic

Comment

Вчера видях кола зтъмнена -задни и странични стъкла с онова фолио на дупките,дори ми се стори ,че е затъмнена отвън.Цвета на фолиото беше като цвета на колата ,не беше грозноно не беше и кой знае колко красиво,беше странно,като да видиш летяща чиния.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Всеки да си слага каквото иска, но частичното тониране - на част от стъклата, отстрани погледнато изглежда като някакво недоразумение.
                    За голямото затъмнение вече писахме, но забравих да спомена, че една такава кола ми прилича на движещ се сандък.
                    Хааааа, сигурно си прав и аз мнооо мразя да не виждам кво точно се случва пред мен и когато има някой такъв се старая да е зад мен........

НО от както си затъмних стъклата на задните врати, на децата ми им е доста по-комфортно......
                    Сега и на новата кола си мисля да затъмня и задното стъкло, но то ще е съвсем леко колкото да не напича през лятото а и колегите зад мен да имат някаква видимост.......

Веднъж съм пийнал и жената кара, обаче аз съм седнал на задната седалка и по пътя срещаме едни съседи и те започват да си говорят с нея, къде си тръгнала сама ала бала, а ние с малкия сме на задната седалка....... По едно време аз свалям задното стъкло и те се изненадаха..........
                    sigpic
                    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                    147 JTDm 140-Малката манекенка
                    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                      Хааааа, сигурно си прав и аз мнооо мразя да не виждам кво точно се случва пред мен и когато има някой такъв се старая да е зад мен........

НО от както си затъмних стъклата на задните врати, на децата ми им е доста по-комфортно......
                      Сега и на новата кола си мисля да затъмня и задното стъкло, но то ще е съвсем леко колкото да не напича през лятото а и колегите зад мен да имат някаква видимост.......

Веднъж съм пийнал и жената кара, обаче аз съм седнал на задната седалка и по пътя срещаме едни съседи и те започват да си говорят с нея, къде си тръгнала сама ала бала, а ние с малкия сме на задната седалка....... По едно време аз свалям задното стъкло и те се изненадаха..........
                      На децата просто им е интересно, но визията на колата е смешна.
                      sigpic

Comment

Добре, де, но според мен това са избиване на някакви комплекси - да се скрием или да се отличаваме с нещо.
                        При мен беше свързано пряко със географските ширини

Comment

На децата просто им е интересно, но визията на колата е смешна.
                          Напротив, визията е СУПЕР......

А на децата няма кво да им е интересно, просо сънцето не ги заслепява.....
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                            Напротив, визията е СУПЕР......

А на децата няма кво да им е интересно, просо сънцето не ги заслепява.....
                            Нашите родителите са ни возили без принудително тонирани стъкла и да не би да сме кьорави, а за визията - това е субективно.
                            sigpic

Comment

Купи си 166 за да не ти пече, а по отношение бабичките-клюкарки - бива ли да си загрозяваш колата заради тях.
                              А бе по добре грозна кола...отколкото жена)....тоез скандали нежелани)
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                А бе по добре грозна кола...отколкото жена)....тоез скандали нежелани)
                                Абсолютно - убеди ме, просто избираме по-малката злина.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X