If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абсолютно - убеди ме, просто избираме по-малката злина.
Много лесно се остави да те убедят! Най-добре е колата да е 'убава, а жената - още по-'убава Както се казваше в оная реклама: какво му трябва на човек ...
Много лесно се остави да те убедят! Най-добре е колата да е 'убава, а жената - още по-'убава Както се казваше в оная реклама: какво му трябва на човек ...
Всичката хубост на едно място - това не може да се задържи дълго, но май по-добре е да си съсипе някой колата, отколкото жената.
Избягахте от темата т.е. от законовата гледна точка. Да разбирам ли че няма проблем с тълкуването на тази част от закона?
Да
Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
BMW F13 M6
BMW X6 3.5d
Mini cooper r56 lci
Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm
SPRINTAUTO Service
Избягахте от темата т.е. от законовата гледна точка. Да разбирам ли че няма проблем с тълкуването на тази част от закона?
В коя част?
Противоречие има в ал./1/, че не е уточнено за страничните стъкла - предни или задни.
А, който иска да си затъмнява задното челно стъкло - да го прави, но да знае, че е пълен гащник.
Аз по едно време си бях затъмнил всички стъкла без предното на 100% и да ви кажа доста по приятно е да се седи в колата когато отвънка пече.
Обаче през ноща все едно караш ТАНК...виждаш само напред...лошото е че и старничните огледала не виждаш та в студовете отварях прозореца като се наложи.
Иначе куките като мина покраи тях и гледаха с отворена уста но така и не успяха да ме хванат с фолиото, после реших да не си навличам излишни неприятности и го махнах.
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Колеги,както пише в закона така е,няма тълкуване и измисляне на големи или малки коли,единствено има проблем когато са затъмнени стъклата на предните врати,а челното никой не го затъмнява,а фабрично затъмнени стъкла над 25% няма,това е норматива приет навсякъде,така че споко.Успех.
Абе оня ден видях една 166-тица с всички странични и задно стъкло затъмнени на 90%, а челното - на 50%. Както можете да се досетите, вътре бяха двама дебелаци с анцузи, които се кефеха на мах. Мога да предположа вътре каква музика се е слушало. Абе, жалко, че нямаше как да щракна една снимка, за да я пусна в темата "Селски тунинг" - направо щеше да е в десетката.
Ако работи нормално климатизацията в купето, твърденията на някои, че затъмняват стъклата заради греенето на слънчевите лъчи ми се струва твърде несъстоятелно, а за намаляването на осветеността си има съвременни соларни очила.
За мен пътуването в една кола със затъмнени стъкла е подтискащо.
Между другото,вчера четох,че в Гърция спирали коли от движение за тъмни стъкла плюс 100 евро глоба.Това заплашвало всеки, който реши да се разходи до Гърция,също така ,ако колата има теглич, който не се прибира в купето!?
Comment