Известие

Collapse
No announcement yet.

Затъмнени стъкла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Абсолютно - убеди ме, просто избираме по-малката злина.
    Много лесно се остави да те убедят! Най-добре е колата да е 'убава, а жената - още по-'убава Както се казваше в оная реклама: какво му трябва на човек ...
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
      Много лесно се остави да те убедят! Най-добре е колата да е 'убава, а жената - още по-'убава Както се казваше в оная реклама: какво му трябва на човек ...
      Всичката хубост на едно място - това не може да се задържи дълго, но май по-добре е да си съсипе някой колата, отколкото жената.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Избягахте от темата т.е. от законовата гледна точка. Да разбирам ли че няма проблем с тълкуването на тази част от закона?
        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
        и делта

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
          Избягахте от темата т.е. от законовата гледна точка. Да разбирам ли че няма проблем с тълкуването на тази част от закона?
          Да
          Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
          BMW F13 M6
          BMW X6 3.5d
          Mini cooper r56 lci
          Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
            В коя част?
            Противоречие има в ал./1/, че не е уточнено за страничните стъкла - предни или задни.
            А, който иска да си затъмнява задното челно стъкло - да го прави, но да знае, че е пълен гащник.
            sigpic

Comment

Аз по едно време си бях затъмнил всички стъкла без предното на 100% и да ви кажа доста по приятно е да се седи в колата когато отвънка пече.
              Обаче през ноща все едно караш ТАНК...виждаш само напред...лошото е че и старничните огледала не виждаш та в студовете отварях прозореца като се наложи.
              Иначе куките като мина покраи тях и гледаха с отворена уста но така и не успяха да ме хванат с фолиото, после реших да не си навличам излишни неприятности и го махнах.

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

тъмни стъкла

Колеги,както пише в закона така е,няма тълкуване и измисляне на големи или малки коли,единствено има проблем когато са затъмнени стъклата на предните врати,а челното никой не го затъмнява,а фабрично затъмнени стъкла над 25% няма,това е норматива приет навсякъде,така че споко.Успех.
                Алфа Ромео 159

Comment

Първоначално публикувано от alfa156jtd Покажи съобщение
                  ...челното никой не го затъмнява...
                  Абе оня ден видях една 166-тица с всички странични и задно стъкло затъмнени на 90%, а челното - на 50%. Както можете да се досетите, вътре бяха двама дебелаци с анцузи, които се кефеха на мах. Мога да предположа вътре каква музика се е слушало. Абе, жалко, че нямаше как да щракна една снимка, за да я пусна в темата "Селски тунинг" - направо щеше да е в десетката.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ако работи нормално климатизацията в купето, твърденията на някои, че затъмняват стъклата заради греенето на слънчевите лъчи ми се струва твърде несъстоятелно, а за намаляването на осветеността си има съвременни соларни очила.
                    За мен пътуването в една кола със затъмнени стъкла е подтискащо.
                    sigpic

Comment

Соларните стъкла на очилата не работят в колите.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Работят, аз имам такива
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

И колко чинят стъкла дето да потъмняват и в затворено помещение... и изсветляват ли изобщо напълно?
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Работят, аз имам такива
                            Ултравиолетовите лъчи не минават през стъкло и затова не работят,няма какво да ги активира.Твоите не знам какви са.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              Ултравиолетовите лъчи не минават през стъкло и затова не работят,няма какво да ги активира.Твоите не знам какви са.
                              С променящ се поляритет.
                              sigpic

Comment

Между другото,вчера четох,че в Гърция спирали коли от движение за тъмни стъкла плюс 100 евро глоба.Това заплашвало всеки, който реши да се разходи до Гърция,също така ,ако колата има теглич, който не се прибира в купето!?

Comment

Working...
                                X