Известие

Collapse
No announcement yet.

Затъмнени стъкла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Изчетох цялата тема,но така и не разбрах задното стъкло ако е затъмнено легално ли е или не?В КАТ ми казаха че ще трябва да го махна(фолиото е 3М и ще ми се скъса сърцето) ,а другата седмица ми предстои пререгистриране.
    Да уточним-имам ли право да споря с тях или не?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Раздел XX.
      -Задължения на водачите на пътни превозни средства
      Чл.105. (изм., ДВ,бр.43 от 2002 г.)

/1/. Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
      автомобила
      ,осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.
      /2/. Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.

Аз карам със затъмнени задни странични и задно стъкло от 4 години...Спирали са ме поне 100 пъти и нито веднъж не са ми правили проблем за затъмнените стъкла...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Аз също си затъмних стъклата,всичките без челното,като визия е перфекно също предпазва салона,но да видим кога ще се захванат за предните стъкла,някой на ясно ли е какви са санкцийте.
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
          Аз също си затъмних стъклата,всичките без челното,като визия е перфекно също предпазва салона,но да видим кога ще се захванат за предните стъкла,някой на ясно ли е какви са санкцийте.
          Спиране на автомобила от движение! Ако е с фолио, може да го махнеш на място и да се разминеш ако вече е опушено и т.н. е друг въпрос.
          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Не ви ли омръзна да дъвчете едно и също?

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
              Не ви ли омръзна да дъвчете едно и също?
              Иначе не е интересно ...

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
              Спиране на автомобила от движение!
              Брей, чак пък и с удивителен знак
              Last edited by jorko; d.m.y г., 17:57. Основание: за пригледност

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                Иначе не е интересно ...

Брей, чак пък и с удивителен знак
                на теб да ти е още интересну...още от мунинг форума преди 10 години почнаха тея теми...и все още има недоразбразли...заеби...

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                  на теб да ти е още интересну...още от мунинг форума преди 10 години почнаха тея теми...и все още има недоразбразли...заеби...
                  Да, интересно ми е и то точно защото има недоразбрали...

Comment

Working...
                  X