Известие

Collapse
No announcement yet.

регистрация на автомобил от скраб

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• регистрация на автомобил от скраб

Някой запознат ли е с процедурата по повторно узаконяване на автомобил,след като той е бил закаран за отпадъци и най-интересното е че документите са му загубени. Ако някой има идея как се процедира при такава ситуация ще съм много благодарен.Става въпрос за едно ФИАТ ФИОРИНО (баничарка) много добре изглеждащо и вървящо за скромната сума от 500 лъвъ.
    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Бракуван ли е официално?
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ами пичовете от скраба твърдят че е бракуван ама са загубили документите му ама знае ли се?
      Евентуално и в двата случая какви са варяантите.
      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Ако е бракувано, трябва да мине технотест, ама нещо съмнително ми се струва така без документи, дали не е крадено?
        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
          Ако е бракувано, трябва да мине технотест, ама нещо съмнително ми се струва така без документи, дали не е крадено?
          Точно това ме съмнява и мен дали няма да гризна дръвцето

Comment

Аз не бих си купил нещо което си няма документи...
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ако е бракувана официално,собственика може да вземе от КАТ служебна бележка,друго не ти трябва за доказване на собствеността и за сключване на договор за покупко-продажба.Ако не е бракувана официално,работата става дълга и широка и пак трябва да се оправи от собственика.Ако няма никакъв документ,не я взимай да не излезе,че си я откраднал.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

От тук си правя извод че евтиното може да ми струва скъпо!!!
                Фиориното ще се прави на консерви.
                Благодаря за компетентните отговори.

Comment

Working...
                X