Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки камера МВР

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз пък си мисля че трябва да се дигне много шум за това защото не е само дали снимат или не колата ти правилно а че ЦИВИЛЕН ПОЛИЦАЙ СНИМА УЧАСТНИЦИ В ПРОТЕСТ СРЕЩУ ТЪПОТО ГЕРБЕРСКО ПРАВИТЕЛСТВО С РЕПРЕСИВНА ЦЕЛ. Това вече е много много по-сериозно
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Вие коментирайте това е снимка от местен вестник , която приложих към жалбата си към началника !!

Attached Files
      Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Някой може ли да помогне по въпроса какво ще е въпросното наказание по този чл. 94 ал.1 от - до. Полицаите казаха , че книжка и точки няма да се се взимат но акта ще е над 100 лв. Могат ли да врътнат някак нещата и да се опитат да ни лепнат още нещо след като в акта е описан само този член и алинея като нарушение.
        Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Бат Вас, Конституцията на РБ забранявали снимането на обществено място? Не. Полицията има правото да снима действията си по време на работата си, в конкретният случай става въпрос за нарушаване на общественият ред в който служителите на МВР по закон са длъжни да го възстановят, независимо от личните си виждания по случая. "Ключа за бараката" се крие в края на ал.2, на чл. 32 от КБ, а именно -освен в предвидените от закона случаи. А, като говорим за конституционни права да не забравя ме и Чл. 16. Трудът се гарантира и защитава от закона. А дали е така?! И ред други права уж гарантирани от Конституцията...

Ако аз с камерата на телефона си те снимам как ми пукаш гумите на колата и отида в полицията с този запис той има ли тежест? Ще те обвинят ли в това деяние веднага?

Или реша днес да снимам всички нарушители в града и пратя записите в полицията, ще има ли последствия за тях.

mboge - Намери си читав адвокат, ще те измъкне.

Едно време като ходихме по гонки, по същите параграфи са ми писали сумати актове за неправилно паркиране.В полицията си имам цяла папка Всеки един от тях беше обжалван и падна. Няма акт дето да ми е бил съставян и да не съм обжалвал.Намери си читав адвокат и няма да понесеш глоба.

Полицайте са прави, но не е това начина.Трябва да си вършат работата. Акта се пише на място, когато е извършено нарушението.Ако е снимано с камера която преди това не е проверена или зачислена (както при радарите) няма тежест.

Акта на теб в качеството ти на какъв го пишат? На място ли ти го писаха или те привикаха после?
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

После го писаха , пратиха ми прозовка в която пишеше , че ме викат като свидетел за справка и като отидох ми показаха снимката и ми писаха акта.

Comment

Разположението на колата ти е като това от снимката предполагам. Спокойно може да кажеш, че си закъсал и си изтеглил колата възможно най-дясно на пътното платно. Това е една от възможностите.
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi

Comment

Това все пак им е работа на тези хора , но не трябва да се опитват така да пречупят хората и сега използват нас като инструмент да сплашат останалите това е жалкото иначе бяха много дружелюбни и любезни , но ... така е наредено!!! Позицията ми на тяхната снимка е в дясното платно докато изчаквах вървящите пред мен хора и след това паркирах като на тази , аз ще си платя акта и нямаше да споря но са написали , че съм спрял перпендикулярно и на двете платна а това не е истина !!!!

Comment

Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
                  ... аз ще си платя акта и нямаше да споря но са написали , че съм спрял перпендикулярно и на двете платна а това не е истина !!!!
                  Ако не е вярно, защо си разписал акта? Аз до такъв няма да се докосна даже!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    Ако не е вярно, защо си разписал акта? Аз до такъв няма да се докосна даже!!!
                    И да не го подпиша те пак ще ми го напишат , написах си възраженията на жалба и ги внесох в районното.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Първото нещо за което се сещам че може да го съдиш защото те е снимал без твое позволение
                      Публично място е, всеки мое да снима квото си иска......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ако са писали, че си спрял перпендикулярно а на снимката не е така(снимката не може да се приеме като доказателство в съда а дори по някой извратен член да се приеме), пред съда акта пада. Съдържанието му не отговаря на истината, следователно е лъжа.Толкоз по темата
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi

Comment

Добре де, не съм в час с това, но ако акта падне в съда, кой плаща разноски за дело.....адвокат на драйвера и прочее....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

плаща полицията демек държавата, те и затова имат уговорка между полиция и съдии да отсъждат в полза на полицията и да няма уронване на престижа и
                            AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
                            http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
                            Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
                            BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

Всички разноски по делото се плащат от загубилата страна!
                              Виж, ако си писал хонорар на адвоката си 1 000 000 лева другата страна ще протестира и съдията ще прецени, че е висока цената и ще сложи някаква там цена по някакви критерии.
                              146 1.6 TS '00
                              156 2.4 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                                Ако са писали, че си спрял перпендикулярно а на снимката не е така(снимката не може да се приеме като доказателство в съда а дори по някой извратен член да се приеме), пред съда акта пада. Съдържанието му не отговаря на истината, следователно е лъжа.Толкоз по темата
                                Точно така! Всяко малко объркване на акта от страна на полицаите води до неговото отменяне напълно, тъй като то е лъжливо и следователно неможе да се вярва на нищо написано! По този начин съборих акт за алкохол (0.67 промила) Като акта ми беше 1000лв лишаване за година и 13 к.т. отпадна целия акт дори 10-те лева за това, че не съм имал талон..
                                Междудругото никой не ми е поел разходи за адвокат и тн. сам си му цаках 300лв но въпреки това останах доволен..
                                Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                                ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Working...
                                X