Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-после осъдих КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-после осъдих КАТ

След много ходене по мъките ,много разтакаване и много разходки ,успяхме най-накрая да осъдим КАТ .Е да ,ама не съвсем :) Защо,ами защото ми отмениха всички НП до 2009 година ,а именно в периода 2001-2009 ,което е 64 акта по чл150 ЗдВП . Лошото е ,че за 2010 и 2011 не се произнесоха под предлог ,че делото е заведено 2009 година и Съдът не бил компетентен за последващи деяния . Кофтито е ,че имам 09-10 год още 5-6 акта по същия член ....
    Тия дни ще ходя до КАТ да видя как ще се почевстват :)
    по справка съм бил минус 308 точки в контролния талон . Възстановиха ми всичко и сега трябва да ми е пълен КТ

Ще пиша за развитие

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Ти си вземи сега книжката, че да спрат да ти пишат актове, пък може пак да се съдиш за останалия период. Поне този път е с ясен срок, а не отворен, както досега.

И да не забравя - честито
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      Ти си вземи сега книжката, че да спрат да ти пишат актове, пък може пак да се съдиш за останалия период. Поне този път е с ясен срок, а не отворен, както досега.

И да не забравя - честито
      А благодарско мама

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Честито и браво
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Това е един от начините за борба с нашите си кривини, честито
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Това е един от начините за борба с нашите си кривини, честито

Докато си мълчим и се скатаваме ,ще е сме на това дередже. А с мен много ядове ще бере тая държава .... Завел съм още две дела ,които няма как да не спечеля ,но тях ще ги отнеса след последната инстанция и до страсбург.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Честито....трябва да има и такива случаи естествено.Само да попитам защо имаш толкова актове....Лош шофьор ли си или не ти пука от правилника и колите около теб.Или е станала грешка някакава

Comment

Първоначално публикувано от valio 323 Покажи съобщение
                Честито....трябва да има и такива случаи естествено.Само да попитам защо имаш толкова актове....Лош шофьор ли си или не ти пука от правилника и колите около теб.Или е станала грешка някакава
                И на мен ми е интересно как си се сдобил с 64 акта

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Добре де, човека е написал по кой член са актовете, толкова ли е трудно да отвориш закона и да погледнеш?
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Чл. 150

Всяко пътно превозно средство, което участва в движението по пътищата отворени за обществено ползване трябва да се управлява от правоспособен водач.

Comment

Първоначално публикувано от valio 323 Покажи съобщение
                      Защото колега ,след като си загубих СУМПС през далечната 2001 година ,не бях си вадил дубликат до момента.
                      Актовете са ми само и единствено по чл.150
                      Нямам актове за превишена скорост,минаване на червено и др подобни глупости.. апропо спазвам ЗдВП (до колкото мога)

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Какво означава дубликат, не трябва ли направо нова? И каква е причината 10 години да караш без книжка, ако не е тайна? Иначе честито!!
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                          Какво означава дубликат, не трябва ли направо нова? И каква е причината 10 години да караш без книжка, ако не е тайна? Иначе честито!!
                          Причината е толкова време да не си взема книжка е ,че през времето ,през което чаках да ми се извади дубликата карах с служебна бележка ( 1 месец) ,написаха ми 3 акта за без книжка ,като според милицията служебната бележка не давала право да шофираш и ми свършиха точките ... затова

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                          X