Известие

Collapse
No announcement yet.

Черен капак?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Черен капак?

Колеги,искам да питам дали ще имам проблеми с полицаите,ако си боядисам предния капак черен? Колата е тъмно синя и мисълта ми е дали ще трябва да се сменя и талона,за да се пише допълнителен цвят/черен/?
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
    Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
    Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Карам със зелен от няколко месеца и нямам никакви проблеми(моята е същия цвят)
    145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

Черна волга с бял волан, мечтата на трудовака преди 30 години -извън темата
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщение
        Колеги,искам да питам дали ще имам проблеми с полицаите,ако си боядисам предния капак черен? Колата е тъмно синя и мисълта ми е дали ще трябва да се сменя и талона,за да се пише допълнителен цвят/черен/?
        ..имаше някакви проценти(от основния цвят) които не би трябвало да се превишават,мисля че бяха 30....демек ,ако е само капака нямаш ядове.... имам колега в работата,който на сива кола, е с черен преден капак,таван и задна врата(мерцедес А-класа) ,никой не го е закачал до момента...а кара от година....
        Last edited by undy; d.m.y г., 23:55.
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщение
          Никакви проблеми няма да имаш, вече ако направиш и тавана тогава Ама смяната на талона не е много 30лв е
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
          X