If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само дето минималното превишение, което подлежи на санкция е 10 км/ч
С камерите има до 3 км/ч "толеранс", който се подважда от скоростта с която са те снимали, тоест излиза, че ако са те снимали с 12 км/ч превишение и подвадят 3-те км/ч толеранс, вече не подлежиш на санкция...
Само дето минималното превишение, което подлежи на санкция е 10 км/ч
С камерите има до 3 км/ч "толеранс", който се подважда от скоростта с която са те снимали, тоест излиза, че ако са те снимали с 12 км/ч превишение и подвадят 3-те км/ч толеранс, вече не подлежиш на санкция...
Само дето че като за 10 и нагоре си има конкретни глоби, а за 1 до 9 няма конкретна такава, това не значи че не е нарушение и че не могат да те санкционират
Вчера някой бая упорито ми звъни на вратата към 10 сутринта. А аз предната вечер си бях легнал в 3 и не бях много адекватен. Ставам, докато се обуя, едно друго, отварям все пак вратата след около 5 мин, като си мисля, че който и да е звънал си е заминал отдавна. Да ама не. Седи един полицай отпред и ми връчва снимка от лятото на морето, как са ме снимали с превишена скорост.
После даже ми се извини, че ме е събудил и в погледа му се четеше искренно съжаление, че точно на него му се е паднало да ми връчва снимката.
Глобата е 150 лв, ако я платя в 14 дневен срок е 105.
Понеже от 5 години нямам нарушение и чаках да минат още две, за да си взема златно талонче- някой знае ли дали това ще се отрази за взимането на спомнатия талон?
3km са. На мен ми връчиха снимка, на която пишеше 82км/ч, а на акта 79км/ч. Глоба 100лв, за малко да е повечко , ако ги нямаше 3-те км.
Жалба.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Спасението е да гледаш през шпионката и ако видиш кварталният полицай....няма никой в къщи
Те сега тия писма ги разнасят кварталните.....другото спасение е да се сприателиш с него.....както постъпих аз.....от дума на дума няколко бири.....и незнам къде изчезна това писмо)
Е миналата седмица кола в КАТ регистрирах.....и си мислих, че ще ме одрусат...а ма не за мой късмет...а бе кварталният е пич ...може да се разчита на него)
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Спасението е да гледаш през шпионката и ако видиш кварталният полицай....няма никой в къщи
Те сега тия писма ги разнасят кварталните.....другото спасение е да се сприателиш с него.....както постъпих аз.....от дума на дума няколко бири.....и незнам къде изчезна това писмо)
Е миналата седмица кола в КАТ регистрирах.....и си мислих, че ще ме одрусат...а ма не за мой късмет...а бе кварталният е пич ...може да се разчита на него)
Не е вярно, получих от пощата бележка, че имам писмо да хода си го взема. Лошото е, че докато не го вземеш не знаеш от кой е. Вътре бяха снимките и акта.
На самата снимка (или по-точно документа който изпращат и който съдържа снимките) е написано, че има толеранс от 3 км/ч.
Защо вечно трябва да се правим на луди и на света вода ненапита при положение, че нарушението е документирано по неоспорим начин..?
На самата снимка (или по-точно документа който изпращат и който съдържа снимките) е написано, че има толеранс от 3 км/ч.
Защо вечно трябва да се правим на луди и на света вода ненапита при положение, че нарушението е документирано по неоспорим начин..?
На самата снимка си пише км. Но тва няма значение, аз и в двата случая съм виновна при ограничение 50. Идеята е че от камерите които снимат и изкарват и км на снимката, смъкват 3км, т.е. толкова е допускът за отклонение в точността.
Не е вярно, получих от пощата бележка, че имам писмо да хода си го взема. Лошото е, че докато не го вземеш не знаеш от кой е. Вътре бяха снимките и акта.
То това несъответствие е точно заради толеранса от 3км , който пускат.
При мене е Вярно..........за какво да те лъжа, явно вашият квартален го мързи нещо.....
Когато не чакаш поща....интересно защо се буташ да я взимаш....някой път си патиме от любопитството)
Comment