През живота си не съм плащал фиш,а имам кажи речи всяка година поне един за двайсет години,няма ги никъде.Акт на неплатен фиш също нямам.плащам само ако ми искат нещо да платя за да ми върнат талона или за да ми издадат документ, че не дължа нищо.Аз ли минавам между капките или системата е неработеща се чудя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Глоба с фиш
Collapse
X
-
Имам един въпрос към по запознатите.Значи имах два фиша за маркировката на стойност по 20лв платих ги в клон на банка,това става преди година и сега направих справка на тези фишове,които съм платил в сайт на кат и се оказва,че са неплатени,интересно ми е къде са ми отишли парите.Питам защото днес ми написаха фиш за говорене по телефона на стойност 50лв и се чудя при тази ситуация,дали изобщо да го плащам?
Comment
-
Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщениеИмам един въпрос към по запознатите.Значи имах два фиша за маркировката на стойност по 20лв платих ги в клон на банка,това става преди година и сега направих справка на тези фишове,които съм платил в сайт на кат и се оказва,че са неплатени,интересно ми е къде са ми отишли парите.Питам защото днес ми написаха фиш за говорене по телефона на стойност 50лв и се чудя при тази ситуация,дали изобщо да го плащам?Last edited by Old Fox; d.m.y г., 18:49.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеИмам същи проблем-трябва да отидеш в КАТ с палтежния документ. От Октомври 2010 ми е фиша, платил съм го същия ден, а в КАТ още не знаят.
Comment
-
Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщениеИмам един въпрос към по запознатите.Значи имах два фиша за маркировката на стойност по 20лв платих ги в клон на банка,това става преди година и сега направих справка на тези фишове,които съм платил в сайт на кат и се оказва,че са неплатени,интересно ми е къде са ми отишли парите.Питам защото днес ми написаха фиш за говорене по телефона на стойност 50лв и се чудя при тази ситуация,дали изобщо да го плащам?
Единственото решение е да представиш документ, че си платил. Ако не си пазиш платежните, може да поискаш от банката някакъв документ, НО:
1. Ако просто си внесъл парите по бюджетната сметка, т.е. не са излезли от ТВОЯ сметка, едва ли ще ти намерят плащането, камо ли да ти дадат документ.
2. Дори да са минали през твоя сметка, обикновено банките взимат такса за такива справки и разпечатки, та упражнението може да се окаже безсмислено.
Един съвет от препатил: каквото и да плащате на държавата, ако ще и за 1 стотинка да е, пазете си документите до гроб! Същото важи и за застраховката ГО.
Comment
-
Мерси за изчерпателния отговор Коки
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеЕдин съвет от препатил: каквото и да плащате на държавата, ако ще и за 1 стотинка да е, пазете си документите до гроб! Същото важи и за застраховката ГО.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
От 2012 г. тези "кодове" за фишове и НП, вече не се попълват, защото са по различни сметки. Самите сметки са написани на фишовете. За хартиените фишове и НП-та, сметките са в СИБАНК, а за ел.фишове сметката е в БНБ. След празниците, ако има интерес ще дам и самите сметки.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
Comment