If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мой познат го снимаха в цивилна патрулка и му пратиха честитка. На моя кум по-същия начин му пратиха честитка.
И двамата обжалваха актовете и на двамата ОТПАДНАХА !
Оказасе ,че било незаконно да снимат в патрулки защото камерите можело да се маниполират !
Законно е само от статични камери !!!
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Мой познат го снимаха в цивилна патрулка и му пратиха честитка. На моя кум по-същия начин му пратиха честитка.
И двамата обжалваха актовете и на двамата ОТПАДНАХА !
Оказасе ,че било незаконно да снимат в патрулки защото камерите можело да се маниполират !
Законно е само от статични камери !!!
Има резон в това твърдение.
Не знам дали няма да се организира някоя общност да си плати за физическото унищожаване и на статичните.
Въведох координатите от снимката в гугъл земя и видях точно къде са те щракнали
Я хвърли едно око и мен къде са ме щракнали.Много интересна работа,единствения път когато съм имал съмнение че са ме снимали,беше на околовръстното в Пловдив и това беше от цивилна Астра.На всичкото отгоре,там знака е задраскан със спрей,скрит в храстите!!!!
А и още нещо,на плика пишеше 02.12.2011,само дето днес са го оставили на жената,а това пък никъде не е отразено,сега ако тръгна да го плащам в 14 дневен срок,ще има ли ефект,или изобщо да не го плащам?
Нали вече не се губели глобите в Кат.Казва ли са ми че и след 10 години да се наложи,пак ще трябва да плащаш.
А и сега гледам пише че е глоба с фиш,те нетсават ли автоматично на актове след месец?
Моя кум същата Астра го беше щракнала между Труд и Пловдив,координатите излизаха някъде на майната си и тои обжалва акта.Адвокат разгледа акта и се оказва нещо много важно :снимките от камерите в патрулките са НЕЗАКОННИ тъйкато имало възможност да бъдат манипулирани !
Снимки от камера е законна само от стационарна камера !
Камерите и радарите в патрулките също по изискване на производителя трябва да са на автономно захранване ! В патрулките има до колкото знам само един акомулатор !
Акта му отпадна ! На колега от Труд също му отпадна акта !
И аз получих честитка от мобилна камере от АМ Тракия - 104-ти км. Обаче си платих, нямах никакво време да се занимавам с обжалване. Следващия път обаче няма да го оставя така.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment