Здравейте, вчера са ми изпратили препоръчано писмо с фиш за 300лв заради превишение на скороста през Авугст 2011!!!!! Въпросът ми е,могат ли да ми изпращат фиш едва сега за снимка от преди 6месеца!!!Тъй като не могат да ме открият на адреса, дали изобщо да ходя да си вземам писмото.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Електронен фиш за снимка отпреди 6месеца!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеТъй като не могат да ме открият на адреса, дали изобщо да ходя да си вземам писмото."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Това, което са ти го пратили и аз мога да ти го пратя - да ти напиша, че си направил еди кво си прегрешение и т.н. Няма снимка, няма печати, или какъвто и да е знак, че това е някакъв документ... След като не знаят как да ти вземат парите според мен не е редно да им ги даваш...Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Поразрових се и установих, че има стотици фишове от мобилни камери , които са отменени по една или друга причина, дори по такива причини за които изобщо не съм смятал, че съдът ще отсъди в полза на шофьора.При евентуална загуба при обжалване дължат ли се разноски в съда?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Някой знае ли каква точно е процедурата по обжалване на този електронни фишове-дали мога да обжалвам директно в Съда или трябва да обжалвам в Кат и при евентуален отказ в Съда?Другото което не знам е дали първо трябва да платя сумата и после да обжалвам, и ако е така мога ли да платя с отстъпка и после да обжалвам.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеСпешно ме интересува какво представлява удостоверението за съществуване на жалбоподателя?
Comment
Comment