Известие

Collapse
No announcement yet.

Листовка, която не ми е ясна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Листовка, която не ми е ясна

Днес си стоя на работа и един колега от офиса си решава листовки. Понеже сега нали са някакви нови и са ми интересни, сядаме да решаваме двамата ( съответно, ако бяхме на изпит, щяха да са ни скъсали 1032874 пъти ), докато по едно време попадам на едни отговори, които, меко казано ми се струват нелогични и неправилни. Моля дайте мнение.
    Ние кликнахме на тъмните отговори, не разбирам защо в случая, трябва червената кола да ме чака.
    Attached Files

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Червената чака синята, но синята те чака теб => ти минаваш. Явно такава им е логиката. Ситуацията е тъпа.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Ситуацията си е често срещана. Доброто старо правило за предимството на десностоящия.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Ситуацията си е често срещана. Доброто старо правило за предимството на десностоящия.
        Нерегулирно кръстовище между двупосочни пътища си е доста рядко срещано.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

И аз наскоро се пуснах на едни листовки и не беше много обнадеждаващ резултатът ама в случая листовката наистина проверява доколко сте осмислили правилото на десния Червеният не може да мине защото отдясно му е синия, синия пък чака нас поради същата причина. Това ще да е на теория. На практика понеже я виждам тая ситуация поне по 2 пъти на ден на моята тиха улица, тия дето карат напред ще се блъснат по средата на кръстовището, щото който кара напред е с предимство
          Last edited by LeoVin4i; d.m.y г., 15:47.
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            Днес си стоя на работа и един колега от офиса си решава листовки. Понеже сега нали са някакви нови и са ми интересни, сядаме да решаваме двамата ( съответно, ако бяхме на изпит, щяха да са ни скъсали 1032874 пъти ), докато по едно време попадам на едни отговори, които, меко казано ми се струват нелогични и неправилни. Моля дайте мнение.
            Ние кликнахме на тъмните отговори, не разбирам защо в случая, трябва червената кола да ме чака.
            Не чака теб, чака синия, синия от своя страна чака теб...
            Като повечето подобни правила изглеждащи логично когато имаш само 2 ма участници ... станат ли повече се получават такива обърквания.
            По новия ни закон правилото на десния е преди всички други ако няма изрично указано предимство.

А картинката горе е "идеално сферично тяло във вакуум", дай им 10 метра разлика или 10 км/ч разлика в скоростта на тия 3 та и може да получиш около 5 различни ситуации.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Това е страшна простотия, така да подлъгват. Преди малко чета въпрос, коя възрастова граница прави най-много птп-та? Баси и статистиката. Невероятно малоумна работа

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Защо да подлъгват. Десния - преди левия. Кръстовище на равнозначни пътища.
                Имаше още една тема, за предимството в кръгово движение, тази е много подобна.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

По крайните квартали масово кръстовищата между блоковете са нерегулирани (понеже няма знаци). Незнайно защо всички приемат едната улица за път с предимство и никой не се съобразява с правилото на десностоящия.

Примерно кв. Дружба 2

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Веднага да вземете една ножица от ония старите, големите металните и да си срежете книжките на дребни парченца.
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Веднага да вземете една ножица от ония старите, големите металните и да си срежете книжките на дребни парченца.
                      И що?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Същата листовка я имаше и преди. Там обаче, там въпросът беше "Кой пръв ще премине през кръстовището".
                        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Никой май не те разбра,иначе стана ясно защо отговора на листовката е този.......................
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Никой май не те разбра,иначе стана ясно защо отговора на листовката е този.......................
                            Освен пак да питам защо...

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              И що?
                              Това, е за тези, дето не знаят, кой би трябвало да мине пръв и защо.
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X