Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за отнета книжка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за отнета книжка

Здравейте колеги на един познат му отнеха книжката за алкохол(0,6 на дрегер и по кръвна проба).
    Това стана на 16.12.2013г. , отнета беше за 6 месеца и 550лв глоба.
    Наказанието би трябвало да изтече на 16.06.2014г.
    Въпросът ми е като минат шесте месеца, каква е процедурата по взимане на книжката.
    На право се ходи до КАТ или преди това се минава някакъв курс.
    На един познат, кара на ново курсовете поради отнети всички контролни точки,
    и при отнемане за алкохол ли е тека?
    EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
    Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
    Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Кара се нов курс за възстановяване на книжката.

Comment

Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
      Здравейте колеги на един познат му отнеха книжката за алкохол(0,6 на дрегер и по кръвна проба).
      Въпросът ми е като минат шесте месеца, каква е процедурата по взимане на книжката.
      Ако не са му свършили точките, трябва само да мине психо /70 лв./ като е желателно да стори това преди 16.06и да представи удостоверението за психологическа годност в КАТ. А, да, и да си плати глобата
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Благодаря колеги
        Говорих с него и ми каза,че имал валидно психо, на ново ли трябва да го кара?
        Точки има, не са му свършили.
        Last edited by pitbull; d.m.y г., 21:18.
        EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
        Peugeot 406 Coupe 2.2HDI

Comment

Благодаря колеги
          Говорих с него и ми каза,че имал валидно психо, на ново ли трябва да го кара?
          Точки има, не са му свършили.
          Да, щом са му взели книжката за алкохол задължително трябва пак да си изкара удостоверение, като в основанието за явяването се упоменава задължително членът, по който му е отнето СУМПС-то.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ако му е за първи път, няма психо... просто плащане на глобата и връщане на книжката

Comment

За първи път му е отнета книжката.
              Мерси колеги
              Peugeot 406 Coupe 2.2HDI

Comment

0.6 ! Ужас . На мен ми изкараха 0.6 на дрегера,обаче кръвната ме измъкна

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                  Ако му е за първи път, няма психо... просто плащане на глобата и връщане на книжката
                  И за 5-ти път да му е....няма психо....плаща глобата и е той....ако няма точки....се възтановяват.....какви са тия глупости да кара на ново шофьорски курсове....
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    И за 5-ти път да му е....няма психо....плаща глобата и е той....ако няма точки....се възтановяват.....какви са тия глупости да кара на ново шофьорски курсове....
                    Ако е за втори път в рамките на 2 г., има психо, то пък предвид размера на наказанието в случая, очевидно е първо хващане...
                    Относно точките - автора вече каза, че нарушителя има точки, но ако да речем с това НП точките му се изчерпат или е на минус, се отива на нови курсове, възстановяването не играе

Comment

Working...
                    X