Известие

Collapse
No announcement yet.

Златен талон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Има ли как да се провери дали мога да си извадя златен талон без да ходя до КАТ?

Вече не помня кога за последно ми писаха акт, имам 2 фиша за последните поне 5 години, но може и да се бъркам.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Има ли как да се провери дали мога да си извадя златен талон без да ходя до КАТ?

Вече не помня кога за последно ми писаха акт, имам 2 фиша за последните поне 5 години, но може и да се бъркам.
      ако имаш фиш , не става.

не знам да има опция за такава проверка извън КАТ

онлайната им е само за активни актове и фишове, не показва бивши, анулирани, платени, почерпени и така на татък
      Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Хехх егати темата сега я видях чак

Аз имах златен талон докато един чичак не ме прасна в търново и нали не бях с местна регистрация ченгето изкара от 9 кладенеца вода и накрая мене нахлузиха за виновен и ми взеха талона
        Иначе е предимство при спиране, поглеждат го и негледат друго ,а ако си младок савсем се шашкат ченгетата, понеже аз го взех на 24г, понеже от взимането на книжката до тогава (6 години) нямах ни едно фишче даже. А към момента имам въпросният акт и един фиш за СТОП
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
        X