Известие

Collapse
No announcement yet.

Акт за паркиране на тротоар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В близките дни ми се налага едно ходене до София по работа, и все повече, заради паркирването ми се прокрадват мисли да ходя без личния си автомобил.
    Вярно ще пътувам с автобус сумарно отиване и връщане 2 часа повече, но движението в града ще е по-бързо с трамвай, отколкото с кола, като се има предвид, че мястото е в Центъра, а за нервите с придвижването и паркинга в централната зона не ми се мисли.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      В близките дни ми се налага едно ходене до София по работа, и все повече, заради паркирването ми се прокрадват мисли да ходя без личния си автомобил.
      Вярно ще пътувам с автобус сумарно отиване и връщане 2 часа повече, но движението в града ще е по-бързо с трамвай, отколкото с кола, като се има предвид, че мястото е в Центъра, а за нервите с придвижването и паркинга в централната зона не ми се мисли.
      Специално за паркирането, обикновено няма проблем. Плащаш си зоната и това е. Стига да те мързи да вървиш 200 метра.

Comment

Зависи откъде идваш, спираш я в покрайнините до някоя метростанция, примерно може на паркинга на Метро до Цариградско и с метрото и градски транспорт набързо си ти. Само дето откъм Ботевградско откъм Варна се набихме в такава идиотска тапа, че издивях, за това, че не си подвих края по околовръстното, стотина метра по рано...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Понеже знам, че си колоездач, мога да ти услужа с един велосипед. За щъкане из центъра, няма по-бърз способ за придвижване от това.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Пичове, мерси за идеите, но сега нещо съжалявам за сгъваемото ми Балканче от детството - преди няколко години платих с него на едни цигани, че ми побачкаха малко.
            sigpic

Comment

Пичове, мерси за идеите, но сега нещо съжалявам за сгъваемото ми Балканче от детството - преди няколко години платих с него на едни цигани, че ми побачкаха малко.
              Предложението ми е съвсем сериозно. Тъй че, свиркай, ако решиш

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от pakumba Покажи съобщение
                На вас хубаво не ви пука за държавата, но държавата сме ние. Не ти пука за закона, че трябва да оставиш 1,5 метра- еми значи аз трябва да сляза и да мина по пътя, защото на теб не ти пука.
                Както казах - аз не мисля че някой от нас Е държавата - ние сме обществото......ако бяхме държавата, щяхме да имаме възможноста да променяме нещата.......но пък тва е все още свободна страна и ако ти си мислиш че си "държавата" - ОК, всеки е свободен да мисли каквото си иска......
                За второто ти изречение - слагаш ми определения който не съм коментирал - това че не ми пука за държавата, не значи че не ми пука за обществото......а ако обществото има нуждата от 1.5 метра за да мине - аз ще му го оставя, дори и ако скапаната държава реши да ми го забрани........
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ха да ми е честито!
                  Една мутра е получила разрешение от общината и сега прави кафе, което ще заеме от паркоместата на съседния блок 20 кв/м.
                  Питането ми е, къде трябва човек да се оплаче от подобно нещо!
                  ебати и казуса!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Ха да ми е честито!
                    Една мутра е получила разрешение от общината и сега прави кафе, което ще заеме от паркоместата на съседния блок 20 кв/м.
                    Питането ми е, къде трябва човек да се оплаче от подобно нещо!
                    ебати и казуса!
                    Оплакването трябва да е в Общината, но знам какво ще ти отговорят - Паркинга не е фигурирал в Подробния Устройствен План /ПУП/, но в новата му разработка е включено кафето на мутрата.
                    sigpic

Comment

Благодаря!
                      Винаги си много позитивен!
                      Това и без тебе го знам!
                      Щеше ми се да има и друг начин.
                      Законен при това.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Начини има - 2бр.
                        1. Организирате се и правите протест под прозорците на кмета, като вдигате повече джангър, за предизвикате някоя телевизия да дойде и да ви снима.
                        2. Действате по втория начин.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X