Известие

Collapse
No announcement yet.

Задължително със зимни гуми от 1 номври до 1 април

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=ecotronic;1450902]Тая учебна тетрадка с фотошоп ли я направи?

Кат не вярваш на мен, на министерството на образованието и науката, вярваш ли?

http://www.mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=28

Ай ся да ми целуваш ръка, задето си губя времето, да ти наливам знания в тиквата. [COLOR="Silver"]

Объркал си заведението пич.......аз не целувам нито ръка нито други части от тялото..........ако обърнеш внимание на това което аз съм ти пуснал има пред география съкращението ,,ЧО,, което идва от предмета човек и общество,тоест в четвътри клас географията е дял от предмета човек и общество,а в пети започва да се изучава като самостоятелен предмет.Което показва и това което ти си ми пуснал.А сега са скрий,че ще вземеш да станеш форумната ,,Златка-черната,,
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Най-лесното за българина е да е идиот: http://klassa.bg/news/Read/article/2...B0%D1%80%D0%B8
      Разкритието за поредната трапеза, от която е пълнил семейния бюджет ковчежника на Костов идва само ден, след като стана ясно, че в продължение на половин година Караджов е вземал по 600 000 евро на месец от мобилен оператор, за да забави въвеждането на по-евтиния роуминг в България. Непосредствено преди това пък гръмна и друг лобистки скандал – че именно той е прокарал през транспортната комисия, чийто шеф е в момента, текста, задължаващ гражданите да си слагат зимни гуми в периода от 1 ноември до 1 април. Според изчисленията това ще извади от джоба на българина над 520 млн. лева.
      Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 10:26.
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Само да вметна, че проектозакона е написан така, че гумите не трябва да са просто зимни ми и на определен производител. Само дето не са го посочили поименно, така че изчакайте с купуването на зимни гуми, щото после ще трябва да хвърляте нови гуми и пак да се харчите. Ма то в парламента "лобисти" няма, ма хич.
        Хмм, какво имаш пред вид с това "определен производител". Я раздуй повече.
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Викаш да ги дупчим,а?

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
            Хмм, какво имаш пред вид с това "определен производител". Я раздуй повече.
            )...на нашият човек фирмата ще ги внася
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Пролетта дойдеее
              Кво стаа бе момче?
              очакваш да линк-на
              некво страшно парче

мхм зимни гуми в БеГе

Comment

Айде ЧЕСТИТИ ви ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗИМНИ ГУМИ от 1 ноември до 1 април:http://clubz.bg/34953-zimnite_gumi_stavat_zadyljitelni

Ето текста от законопроекта:

Отделно вече не може да се праите на вървежни със затъмнени странични и задни прозорци.Всичкото индианец на БАЛАМАТУМА!
                Attached Files

Comment

Поредната глупост......тия не се съобразяват с глобалното затопляне......
                  Ако съм с летни гуми и сложени вериги за сняг.....ще ме глобят ли..?
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Цяла зима съм по улиците на София. Скандално колко народ кара с летни гуми зимата. Дори в поледиците,кишата и замръзналите улици. Е ганьо си е ганьо.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

А летните гуми няма ли и тях да ги направят задължителни в останалата част от годината? Щото съм сигурен, че ще има хора, които целогодишно ще карат със зимни.

Откога влиза в сила тая простотия?
                      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:36.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

"Бърза справка ни показва, че в повечето държави в ЕС зимните гуми не са задължителни, но има и някои изключения. В някои държави като Естония, Латвия, Швеция, Финландия и Словения използването на зимни гуми е задължително. В други като Австрия, Румъния, Хърватска, Германия, Чехия, Словакия, Люксембург и Норвегия използването на зимни гуми е задължително, ако се изисква от метеорологичните условия – снеговалеж, поледица. В Италия, Испания и Франция употребата на зимни гуми е задължителна само при наличие на специален знак и в планинските райони."

Източник - http://www.uab.org/%D0%B7%D0%B0%D0%B...3%D0%BC%D0%B8/

За мен АКО променят текста така - използването на зимни гуми е задължително, ако се изисква от метеорологичните условия, нещата ще са по-добре!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          А летните гуми няма ли и тях да ги направят задължителни в останалата част от годината? Щото съм сигурен, че ще има хора, които целогодишно ще карат със зимни.

Откога влиза в сила тая простотия?
                          Доста хора го правят това,от години.
                          Също толкова глупаво колкото летни гуми зимно време. Изпитах го на собствен гръб. С едно венто се пързаляхме бая време при аварийно спиране на напеклия се асфалт и зини гуми.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
                          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Законът е приет само на първо четене.Предстои приемане на второ четене, след което е приет и се обнародва в Държавен вестник.Предполагам до 3 седмици ще го приемат. Може би тази зима до 1 април няма да влезе в сила, но от другата зима ...

Comment

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                              Законът е приет само на първо четене.Предстои приемане на второ четене, след което е приет и се обнародва в Държавен вестник.Предполагам до 3 седмици ще го приемат. Може би тази зима до 1 април няма да влезе в сила, но от другата зима ...

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                                1-ви март не април но Любо ми даде идея започвам да карам само със зимни гуми целогодишно щото лятото се е случвало да вали сняг ама зимата не се е случвало да е 45 градуса на сянка

Comment

Working...
                                X