If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Писах на един мод тук,ама така и не получих отговор.Та ,аз съм редактор на www.alfaromeo.start.bg имах предложение да се направи един банер на сайта и форума и да го кача в страницата си.....
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка! Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Писах на един мод тук,ама така и не получих отговор.Та ,аз съм редактор на www.alfaromeo.start.bg имах предложение да се направи един банер на сайта и форума и да го кача в страницата си.....
съжелявам за спама ам намерих една гешчица там... "Още една галерия на Алфа Ромео Бреба"
съжелявам за спама ам намерих една гешчица там... "Още една галерия на Алфа Ромео Бреба"
Благодаря,явно е останала от старият редактор,който е изоставил темата,аз я взех наскоро и все още я дооправям .Благодаря ще го поправя!
Първоначално публикувано от MUROMAN
няма нищо за по-старите модели Алфи : 75,90,Жулиета,155 и т.н.
Ще има,малко още време ми трябва!Приемам предложения
Имам две фръцли,една италианка и една българка! Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Айде сега виновен пак аз
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
няма нищо за по-старите модели Алфи : 75,90,Жулиета,155 и т.н.
Викаш 33-ката даже не е модел на Алфа дето да го видиш по улиците......
Та,то дори и за 145 и за 146 почти нищо няма, а ти за 33 се вайкаш .Явно ние с 33-ките не караме Алфи според нечии разбирания (нищо,че двигателят на нашите Алфи си е чист натурален Алфа Ромео),но някои хора явно не го разбират така.За тях вероятно понятието Алфа Ромео се измерва със 147, 156,166,159 и ..Брера евентуално и до там.Знам ли
Явно ние с 33-ките не караме Алфи според нечии разбирания
Щом така мислиш....
Ти май не четеш по нагоре?Както писах страницата съм я взела от скоро и все още е в дообработване,за всички модели ще има,споко Добавянето и търсенето на линкове по темата става бавно,най лесно е да се нахвърлят
Щом така мислиш....
Ти май не четеш по нагоре?Както писах страницата съм я взела от скоро и все още е в дообработване,за всички модели ще има,споко Добавянето и търсенето на линкове по темата става бавно,най лесно е да се нахвърлят
Нищо не мисля.Изказах просто предположения,базирани на селекцията, която видях в alfaromeo.start.bg.А факта,че са неоснователни само може да радва.Извинявам се, ако съм те засегнала-не съм имала подобни намерения.Знам, че става доста бавно търсенето, подбора, редакцията и добавянето.Но никой за никъде не бърза. А идеята като цяло е чудесна
Благодаря,дано се получи наистина полезна страница!Не съмс е засеганала,не искам вие да се засягате,ще добавя всички модели и ще се постарая да има достатъчно инфо!
Comment