If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами има раздел във форума за 159 има и доста информация, а иначе, на главната страница пише масови модели, явно 159 не много масов или /популярни беше, нещо от сорта де/.Може и това да е причината, а може и да не е, кой знае...............
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
да разбирам, защото разни приятелчета .. фенове на бмв и тн. им давам линкчето да гледат алфичките .. и така. липсват някой модели просто ... и то наистина добри.
интересното е че .. който се е качил в алфа, независимо фен на бмв или каквото и да е там едва тогава признава, че е яка кола .. иначе само марморясват глупости
Ако някой се наеме грамотно и изчерпателно да направи представяне на модела, ще го добавя на сайта.
За сегашните модели съм компилирал информацията аз с идеята просто да се види как трябва да изглеждат и после знаещите да внесат корекции и допълнения (не ми се рови да вадя темата с "поканата"). Познайте дали имаше желаещи...
Ако някой се наеме грамотно и изчерпателно да направи представяне на модела, ще го добавя на сайта.
За сегашните модели съм компилирал информацията аз с идеята просто да се види как трябва да изглеждат и после знаещите да внесат корекции и допълнения (не ми се рови да вадя темата с "поканата"). Познайте дали имаше желаещи...
Ще ми се да направя едно представяне на 33-ките, но никой не ги търси и би било безполезно...Иначе за 159 бих желал аз да направя представяне подобно на качените такива за 147/156.....bass, става ли на "Word" да го напиша и да ти го пратя?
Comment