If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето още една за илюстрация. По вътрешните страници има малко екстри за по-лесно четене, че на малък екран всичко се превръща в една безнадеждна супа...
Ако някой има още нещо да каже за проблеми, моля да го направи сега (или да замълчи завинаги )
Проблемът е, че тестовите варианти се хостват на портативката ми, която седи включена нон-стоп трети ден в офиса, и ще вземе да й стане нещо (а и почна да ми липсва в леглото през студените есенни дни )
В случай че вече има становище за пускането на VINChecker-а в сайта/форума, обадете се на кого да пратя скриптовете и да обясня някои дреболии.
Ако някой има още нещо да каже за проблеми, моля да го направи сега (или да замълчи завинаги )
Проблемът е, че тестовите варианти се хостват на портативката ми, която седи включена нон-стоп трети ден в офиса, и ще вземе да й стане нещо (а и почна да ми липсва в леглото през студените есенни дни )
В случай че вече има становище за пускането на VINChecker-а в сайта/форума, обадете се на кого да пратя скриптовете и да обясня някои дреболии.
ахааа опряхме до деплоймент ?? оо дааа оо да
начи Насо е твоя човек
освен ако не го пуснем у нас, давам ти роот на дебиана и се справяш или се иска виндозе ?
ахааа опряхме до деплоймент ?? оо дааа оо да
начи Насо е твоя човек
ОК, ще пратя бележка на Naso да се уговорим нещо.
Първоначално публикувано от valjo
освен ако не го пуснем у нас, давам ти роот на дебиана и се справяш или се иска виндозе ?
Сакън, не ща root на чужд сървър! После да ми тежи цял живот на съвестта сгромолясването на сайта и форума - НЕ!
За скриптовете няма значение дали хостът е с Win или Linux, само да се търкаля на него PHP.
Сакън, не ща root на чужд сървър! После да ми тежи цял живот на съвестта сгромолясването на сайта и форума - НЕ!
За скриптовете няма значение дали хостът е с Win или Linux, само да се търкаля на него PHP.
ама това е моята лична машина - valjo.alfaromeo-bg.com
форума и сайта не са тук ...
няма яд ))))
можем да я ползваме за деплоймент, без да разбазикваме production машина
Благодарение на valjo и Naso VINChecker-а вече е достъпен на клубния сайт. Адресите са:
web-версията: vin.alfaromeo-bg.com
wap-версията: wvin.alfaromeo-bg.com
За wap-версията има една уговорка - по-старите модели телефони с малко памет може да не се справят с VIN-ове като на valjo, които искат доуточняване. Ще опитам да реша този проблем в движение. За "обикновените" VINs няма проблем.
Тестовите адреси няма да са активни вече, считано от тази вечер!
Comment