Известие

Collapse
No announcement yet.

По-подреден сайт!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• По-подреден сайт!

Колеги, някои от вас се държат леко грубо към новодошли във форума. Често отговорът на въпроси е "Има много написано по темата, намери си го!". Да, ако се търси много може и да се намери. Аз обаче в цялото интернет пространство намирам мигновено информация, която за да намеря в този сайт трябва да ровя с часове. Та мисълта ми е сътворили сте много гигабайти плява и малко мегабайти полезна информация. Трябва да поработите върху КПД-то!

Проблемът е повече в търсачката на форума
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ако нацелиш правилните ключови думи резултата идва лесно ама иначе наистина си е изпитание ))) нерви трябва, нерви
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от trotonetka Покажи съобщение
        Колеги, някои от вас се държат леко грубо към новодошли във форума. Често отговорът на въпроси е "Има много написано по темата, намери си го!". Да, ако се търси много може и да се намери. Аз обаче в цялото интернет пространство намирам мигновено информация, която за да намеря в този сайт трябва да ровя с часове. Та мисълта ми е сътворили сте много гигабайти плява и малко мегабайти полезна информация. Трябва да поработите върху КПД-то!
        И ти реши да добавиш още малко към плявата или какво?
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

много си прав колега аз много се мъчих да се преборя с това отношение ама не бива някой надувалки не се промениха
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Прави са донякъде.
            Но е по-добре, ако просто някой добър колега постне линка към старата тема, която новия потребител не може да намери.

Аз лично понякога ползвам гугъл за да намеря търсената от мен тема в този форум.
            Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
            Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Working...
            X