Известие

Collapse
No announcement yet.

Маисторски техники за шофиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маисторски техники за шофиране

Имам едно малко предложение за такава тема в раздела тунинг като важна темичка.Може да включва например:как да стартираме от място и издухваме колеги с немски ба(ва)раки;как да правим полицейско завъртане;завъртане на 360 и други такива.
    Предполагам че ще е интересно да се видят различни мнения по този въпрос.

Това само може и да се сложи и в форума.А иначе за сайта може например и клипчета.Така ще стават нагледно тези работи.

Comment

трябва да съберем малко филмов материал за случея....
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

А да се пусне в форума в раздела спортно сърце и всеки да си дава мнение и патила.Мисля че ще е добре да се пусне една анкетка преди това.

Comment

е маи нищо не е станало с този раздел можеше да е много добро, ама.....жалко
          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt
            е маи нищо не е станало с този раздел можеше да е много добро, ама.....жалко
            Как я изроеи тая тема от 2003 година Иначе раздели за майсторско шофиране има в тунинг.бг - ама трябва доста да си го чел за да прецениш на кого да вярваш , щото да не те посъветва някой 16 годишен
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

А специално за Вальо можем да направим раздел

"Майсторско парикиране в канавка"

Ценен опит ще сподели, а и както знаем не е на 16 годинки. Т.е. сериозна информация ще има.

Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Миналата вечер един помочко с едно Пежо 206 се беше опитал да направи нещо на ено кръстовище и беше обелил кората на едно дърво.На пежото "нищо" му нямаше-целто е криво,и гредата между предното и задното странични стъкла,и целия заден мост Преди два месеца дърпаха друг пикльо,дето с пътен знак беше разцепил голфа почти на две
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

какво им става на тия с дребните пежа

оня ден някъв със 106 се опитваше на цариградско да ми се лепи на опашката, а аз гледам в града да не карам с повече от 120 че вечер като е по-спокойно съм засичала и най-много пешеходци самоубийци
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Не знам кво им става,ама такъв дето си купува малка кибитка,в повечето случаи не може да кара
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                      Не знам кво им става,ама такъв дето си купува малка кибитка,в повечето случаи не може да кара
                      Аз па имам един приятел дето от 2 г. кара Омега 2,5Д и още не може да я кара. Още повече да паркира- не била маневрена .
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                        Аз па имам един приятел дето от 2 г. кара Омега 2,5Д и още не може да я кара. Още повече да паркира- не била маневрена .
                        E то това шофирането донякъде си е дарба като рисуването-като не му се отдава,нека си купи Фау Ве Поло,по-ще му е лесно,а пък и в Сандански в центъра каква теснотия е,неам думи
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                          E то това шофирането донякъде си е дарба като рисуването-като не му се отдава,нека си купи Фау Ве Поло,по-ще му е лесно,а пък и в Сандански в центъра каква теснотия е,неам думи
                          Баце едно приятелче има омега комби 2.5 тд Толкова е маневрена че я въртим я по добре от алфата. Тя алфата магистрален бегач никой не мислил че ще правиш маневри с нея
                          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Не знам кое колко е маневрено,ама ми се струва,че 164 прави обратен завой почти като 155,а е по-дългичка и по друг начин е скроена предницата
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

http://www.sscity.narod.ru/driving7d.htm
                              -Аз си мисля нещо, мисля си .
                              -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                              Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Working...
                              X