Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи на форума и почитателите на Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Срещи на форума и почитателите на Алфа

Прочетох всичко в разделите за срещите на форума и почитателите на Алфа Ромео, но ми се струва,
    че всичко е доста раздробено.
    Много градове, секции, само в София има 3 срещи,
    а самият Форум не разбрах дали организира среща.

А имам огромно желание да дойда на някоя среща на Алфа Ромео и в частност на форум, бил съм преди и на други марки на срещите и съм много доволен.

Някак си не мога да се ориентирам от разделите във форума, кой ги прави срещите, имат ли някаква цикличнист - сяка седмица или последна неделя от месеца и тн.

Доста ми е объркано и ми се иска да има повече подреденост някак си.

Искам среща на ФОРУМА

Срещата на форума се нарича Италфест намери си го с търсачката. Иначе за всеки град си има тема - доста добре си е подредено.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от dragonaz Покажи съобщение
      Прочетох всичко в разделите за срещите на форума и почитателите на Алфа Ромео, но ми се струва,
      че всичко е доста раздробено.
      Много градове, секции, само в София има 3 срещи,
      а самият Форум не разбрах дали организира среща.

А имам огромно желание да дойда на някоя среща на Алфа Ромео и в частност на форум, бил съм преди и на други марки на срещите и съм много доволен.

Някак си не мога да се ориентирам от разделите във форума, кой ги прави срещите, имат ли някаква цикличнист - сяка седмица или последна неделя от месеца и тн.

Доста ми е объркано и ми се иска да има повече подреденост някак си.

Искам среща на ФОРУМА
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=1496

Пъра тема в раздела за срещи и мероприятия на форума в секция София!

Comment

Working...
      X