Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво се случи с форума?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеПредполагам, че ще го оправят скоро.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Обликът не е толкова съществен. Въпрос на навик.
Сега мисля, старият облик беше по-удобен и прегледен.
Повече ме вълнува това, дали някои неща са оправени с новия облик.
Например оправена ли е търсачката, която работеше много зле.
Или премахната ли е възможността да се променят постове след определено време.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМоже това да е новата концепция
Това, което виждаме в момента е базовия/стандартния скин на новата версия.
Има четири варианта в момента:
1. Скина от старата версия е съвместим с новата версия и просто ще го сложат. (малко вероятно)
2. На пичовете им се занимава и ще направят нов скин, досущ приличащ на стария.
3. На пичовете не им се занимава много и ще потърсят съвместим готов скин, който горе-долу прилича на стария.
4. На пичовете изобщо не им се занимава със скинове и ще го оставят така.
Comment
-
Официално:
Форума е в процес на ъпгрейд. Няколко версии назад сме ( бяхме) и сега наваксваме.
За съжаление днес последната версия не успя да мине... и утре опитите ще продължат
Съжаляваме за спиранията и за причиненото неудобство.
Не официално:
- Наистина ли някой дори си помисли че ще оставим форума, който поддъраже повече от 10 години в този ужасен вид ?!?!?!?
- Предупреждения за подобни неща рядко се изискват и/или налагат...
- Не мисля че трябва да се почва с хейта.... връщаме се на точка 1 от личния ми коментар
- Новите версии имат доста нови възможности и (надявам се) оправени бъгове...2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Явно старият не е съвместим с версията на phpbb/vBulletin, а трябва да се обновява, защото старите версии ги хакват.
Хубаво е поне да можем да си избираме "templates".
Малко нелогичното за мен е че не тестваха на друг сървър и да качат готова конфигурация.
Това спиране, пускане .. проблеми .... не е много логично.Last edited by flipz; d.m.y г., 10:19.Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS
Comment
Comment