Влезте в Сеттингс меню и си ги направете на БГ език,а също и (simple text),на мен ми помогна поне..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво се случи с форума?
Collapse
X
-
-
Сигурно сте забелязали,но нека да посоча още нещо дребно: Преди,най-отдоло,след последния пост имаше "връзка" към съответния подфорум или 'по-голямото" ниво. Сега такава няма! Трябва да се 'върне' страницата нагоре,за да се избере 'връщане' към подфорума от 'линковете' горе!BMW 318ti '96
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеЩе ме откажете да влизам тука, ей!Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеЩе ме откажете да влизам тука, ей!156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеОсновният бъг е пълната анархия, която цари. Ама това май не зависи от версията.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеКато започне да се вкарва ред, започват да реват едни други стотина юзъри, че видите ли, форума бил много рестриктивен, и не могат да си изливат ла*ната както и където им е удобно ... Нямате угодия просто!!!
Comment
-
Изчакайте крайният резултат.....и след това ще почнем да плюем......така напразно се хабите...)
А и шефа каза че се бори....не го слушате какво ви казва.....Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:28.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеИзчакайте крайният резултат.....и след това ще почнем да плюем......така напразно се хабите...)
А и шефа каза че се бори....не го слушате какво ви казва.....
Нещо се закучва работата....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Вероятно подръжката е от ентусиасти, които го правят за пари близки до подарък. Щом дори и staging среда няма, а всичко се прилага диретно на live. Дори не е https, което автоматично се филтрира от доста firewall-и. Та това казвам за тия пари толкоз, който може и иска да дари някой лев за сертификат поне. Аз да речем бих помогнал с каквото могаAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеНещо се закучва работата....)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Аз не съм от най-активните членове, но наистина е дразнещо направеното до тук. Поне скоростта да се беше оправила, с Win10 съм и не вярвам скоростта да е в моя комп, в други форуми влизам за отрицателно време, а тук девет дена път с камили. Незнам какво на практика е по-доброто от старата платформа, нека админите да изтъкнат предимствата на новата, недостатъците ги виждаме.
Comment
-
Скоростта на зареждане не зависи от операционната система, а от вашата интернет връзка. Сиреч, интернет провайдъра. Аз съм на линукс в къщи, в офиса също, но имам и виртуалки на боза 7 и 10. Навсякъде ми зарежда еднакво бързо..145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
Comment