Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво се случи с форума?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
    Ехеее ... живо здраво бре !!!
    Ами трудно е съживяването ... свързано е с рязане на много живо месо... живо, но загнило отвътре...
    (приликата с реални лица НЕ е случайна)
    Живо здраво да е
    аз си влизам редовно да позяпам, но не пиша много много вече
    честно освен замрялата активност тука, която явно е заради многото фейсбук групи в които е най-лесно някой да пита всякви тъпотии набързо
    доста странно ми изглежда и тоя Скин/визия на форума..
    някой ден ако се замогна пка ше покарам алфа, че като видя тия Джилии ми текът лигите
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Е затва тряба се забрани фейса и да са върнат телефоните с шайби.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• По времето, когато активността на форума е била висока, хората са срещали технически проблеми, за които не е имало информация. После по тях се е изписало много и днес е достатъчно, човек да попрочете за да намери нужната му информация.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          По времето, когато активността на форума е била висока, хората са срещали технически проблеми, за които не е имало информация. После по тях се е изписало много и днес е достатъчно, човек да попрочете за да намери нужната му информация.
          бе не е баш така.. толкова много хора питат въпроси, по които има изписани фермани .. просто ги мързи да четат :Д

Comment

• Първоначално публикувано от Grishata Покажи съобщение
            бе не е баш така.. толкова много хора питат въпроси, по които има изписани фермани .. просто ги мързи да четат :Д
            И така не е баш, защото нещата се изменят ежедневно. Това, което е писано само преди година може вече да е пълна простотия. Аз като си срещна някой стар пост и виждам, че сега имам съвсем друго мнение. Техниката се развива, ние не!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              И така не е баш, защото нещата се изменят ежедневно. Това, което е писано само преди година може вече да е пълна простотия. Аз като си срещна някой стар пост и виждам, че сега имам съвсем друго мнение. Техниката се развива, ние не!
              Абсолютно си прав, имах предвид по-скоро за въпроси относно една или друга грешка какво означават и тн. А и случаи например относно на 59ка навигацията дали може да се сложи на мястото на радиото и тн.. Толкова има изписано по това, а все още толкова много хора питат, вместо да потърсят във форума :Д

Comment

• Първоначално публикувано от Grishata Покажи съобщение
                Абсолютно си прав, имах предвид по-скоро за въпроси относно една или друга грешка какво означават и тн. А и случаи например относно на 59ка навигацията дали може да се сложи на мястото на радиото и тн.. Толкова има изписано по това, а все още толкова много хора питат, вместо да потърсят във форума :Д
                Така е, защото техничвските теми вече не се чистят. От 150 поста за въпросната навигация има един свестен, но никой не хване и да го метне в тема за чести проблеми...
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                X