If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...не можа да се отвори кирилицата, излизат квадратчета Panasonic VS3.
Би ли проверил дали първият ред ти излиза на кирилица сега?
Макар че пък има опасност другите да виждат точно него на маймуни (при мен е ОК де).
UPDATE:
Направо пробвайте www.clubalfaromeo.com/sos/test.php - три реда са, кажете кое виждате на кирилица и кое - не. При мен само вторият ред е маймунски.
А пробва ли на www.clubalfaromeo.com/sos първия ред как излиза?
По принцип трябва да пише "Погода" Ако и тва не четеш, просто се отказвам да го боря и оставям първия вариант. Засега никой друг не се е оплакал, но пък то и малко хора са пробвали май...
Ми в момента всичко е кирилизирано по дърварския метод. На моя талафонт и на емулаторите, които добарах, върви. Чакам резултати от истинския живот, обаче
Между другото, има ли още някой, чийто телефон не е с цветен дисплей?
Благодаря, тестовете са ми много полезни на този етап и колкото повече, толкова по-добре, ма повечето хора май са на политическа вълна в момента
Махнах я "Погодата", всичко вече е кирилизирано по нейния начин - да са живи и здрави братушките
Бе още е далеч от перфектно, но на този етап беше важно да видим дали ще я бъде кирилицата. Ще гледам да го фризирам тия дни.
А за актуалността - tonov е сериозен, пое нещата
Бе още е далеч от перфектно, но на този етап беше важно да видим дали ще я бъде кирилицата. Ще гледам да го фризирам тия дни.
А за актуалността - tonov е сериозен, пое нещата
е какво не му харесваш ...
влизаш в всичко е идеално направено по градове влизаш и четеш...
кирлица всичко си е ОК
само малко упдате на телефоните и всичко спи
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
е какво не му харесваш ...
влизаш в всичко е идеално направено по градове влизаш и четеш...
Ми примерно като отвориш София и настава мазало, щото се получават много преноси, и трудно се чете (имената и съответните телефони не са на един ред, смесват се със следващите и т.н.).
Да сложа некви разделителни линии ли, празен ред ли...
Токущо пробвах с мойта NOKIA-не знам кой модел е , влизам , но ми изписва - връзката е изгубена опитай по-късно. Иначе си изписва градовете. Ще опитам по-късно.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Моделът приблизително откога е? Имам опасения, че на по-старите може да неим стига памет да отворят по-обемистите градове като София. Белене отваря ли ти се?
Comment