Известие

Collapse
No announcement yet.

ЧАТ стая/стаи във форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЧАТ стая/стаи във форума

Предлагам да се направят чат стая/стаи, за да може някои колеги да си комуникират по-свободно, по-бързо и да не пълнят темите с излишни приказки
    Чата ще е разрешение и на "проблема" с изтритите мнения
    sigpic

Само дето за чат трябват двама души, а най-често споровете се влачат с дни, защото всеки по различно време вижда мнението на предишния.
    www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
      Само дето за чат трябват двама души, а най-често споровете се влачат с дни, защото всеки по различно време вижда мнението на предишния.
      По принцип си прав за чата ама обикновено споровете не се точат с дни, защото малко или много им отминава на спорещите
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo155
        Първоначално публикувано от ShoxXx
        ама обикновено споровете не се точат с дни, защото малко или много им отминава на спорещите
        Хех,то ако така се продължава с това масово триене,няма да им минава на спорещите много бързо....
        '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

чатруум на IRC има от повече от половин година!!!
          за момента използваме UniBG мрежата, руума е #alfaromeo

друг е въпроса, че посещаемостта е почти нулева, тъй като както каза и Шокс, повечето сме заети и работещи хора и нямаме цял ден да висим и да си говорим просто така... (за разлика от някои, и те надявам се си знаят кои са )

Още един път ми се иска да подчертая разликата между форум и чат,

1. Едното е за убиване на време и говорене просто така (chat)

2. Другото е насочено и към справочен и помощен характер, и това прави разводняването на темите, особено техническите, крайно нежелателно! Те ще се четата и от нови потребители и това ще е първото им усещане за характера на нашия форум и оттам и на целия Клуб.
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

.

няма лошо от чата ,на мен лично ми липсва момента с директня контакт с тези които са онлайн.

Comment

да,добра е идеята въпреки че наистина много вас са заети,работят..мисля че все пак ще има полза от т.н. чат! Не за убиване на времето,а при нужда на директен контакт с някои относно нещо което е важно да се обсъди!
              Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
              ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
              ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

4АТА Е РЕ6ЕНИЕТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

съгласен съм с колегите 4ата си е 4ат хем така по бързо 6те си комуникираме!!! 6те стане уникално за вси4ки алфа и воб6те за италиано маняците!!!
                4ЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИ4КИ!!!

Comment

Мдда...кой да ме чуе у мен.Някои хора работят,други пък учат,но на всеки би му се сторило полезно(и приятно) да лафи директно с някой от форума.Така ще бъде и по-лесно за новаците регистрирани в CARB
                  '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

ок, ето ви детайли:

изтегляте си IRC клиент, например mIRC - ftp://ftp.headoff.com/Software/mIRC/mirc616.exe

влизате на UniBG мрежата сървъри -детайли ТУК

присъединявате се към чатрума на Алфа Ромео с /join #alfaromeo

и сте там

айде да видим колко човека биха седяли
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

ama v toq kanal na mirc nema nikoi osven nekvi dvama ChilikofF i Vivian.
                      Are malko pove4e hora da se suberem tam i moje da slojim nekoi drug bot s takava trivia igra.

крайно време е да започнеш да пишеш на кирилица, за целта има кредор а има и други начини!
                      Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
                      Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
                      Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Аз вече съм направил нов канал които е #fanclub-alfaromeo.Така че които има IRC-client да влиза там за да можем да се съберем много хора за да може да си пишем директно за всичко което ни интересува.
                        Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
                        Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
                        Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

А така - направете 5 канала! То в един, дето се знае отдавна, я влезе някой, я не влезе, представям си какво ще стане като има повече chat-rooms за Alfa Romeo!?!
                          www.facebook.com/workshox

Comment

абе голяма простотия..
                            в момента аз знам за 4 канала в тази мрежа:
                            #alfa-romeo
                            #alfaromeo
                            #fanclub-alfaromeo
                            #clubalfaromeo

и във всички има различни хора #%$^&*(

Айде който си е дръпнал irc клиента отгоре и не разбира, само да цъкне на тази връзка:
                            irc://irc.spnet.net/alfaromeo
                            ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

Working...
                            X