Известие

Collapse
No announcement yet.

Стегнете се малко !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стегнете се малко !!!

Алоу...
    Айде малко ред бе...колко теми има пуснати за някакви глупости и линкове към сайтове със смешки, които след една седмица вече ги няма и линковете не работят...
    Това тука не е кой каквот реши и пише. Вземете се разровете и няма нищо лошо в един форум да има тема "Фън" или "Виц" или "Смешки" и там да се пускат такива постове за кой как пръднал и т.н.
    Тъпо е такъв форум да започва да се съсипва, защото това съсипване започва постепенно и един ден ако се погледне в "Общия форум", "Алфа Ромео" или "Тунинг и улични състезания" само 5-10% от темите ще имат нещо общо с марката Алфа Ромео, само 5-10% от мненията ще имат някакъв смисъл вложен в себе си, само 5-10% от мненията ще са от полза на някой, които се интересува от марката.
    Общо взето се пълним...с глупости...да така е и сигурно така ще бъде, ама айде поне да има някакъв ред в това пълнене и да сложим всички глупости, шеги и простотии особено в общия форум в една тема и всички да пишат там, защото измежду празните изказвания се губят и тези, които наистина имат някакво значение и могат да бъдат от полза на едни или други потребители.
    Най-хубавото за една тема е тя да расте и то да расте на мнения, които са по нея...давайте да правим полезни неща...
    Вчера или оня ден и аз пуснах тема фън, където написах всички да пишат смешки и вицове и да стане голяма и който иска да се смее да ходи да чете там. Е на сутринта имаше 4 теми над моята все нови, все с по едно мнение и все някакви празноглави смешки...нямам против тях, ама айде да се подредим в това отношение...
    www.facebook.com/workshox

А беше ли нужно да пускаш нова тема при положение, че можеше да изразиш мнението си в старата?

Comment

Първоначално публикувано от Kefo
      А беше ли нужно да пускаш нова тема при положение, че можеше да изразиш мнението си в старата?
      Коя стара бе пич??? Къде видя тема за подредбата на форума?
      Аз се оптвам да направя нещо и да измислим някакъв ред всички НИЕ в този НАШ форум за да е по-удобно на всички ни, да се допринесе с нещо, а ти как помагаш - в огъня газ пикаеш???
      www.facebook.com/workshox

Comment

...
        Last edited by pooh; d.m.y г., 13:37.

Comment

Първоначално публикувано от pooh
          В тази връзка искам да предупредя , че мнения:
          "да така е"
          "съгласен съм"
          "прав си" и тнт,
          които не носят никва информация в себе си,
          (ако не се отнасят да някаква анкета) ще бъдат изтривани!
          да,така е,прав си,съгласен съм
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Коя стара бе пич??? Къде видя тема за подредбата на форума?
            Темата, която си я направил специално за тази цел! Има и много други теми за предложения за форума и за мнения!

Comment

Първоначално публикувано от pooh
              В тази връзка искам да предупредя , че мнения:
              "да така е"
              "съгласен съм"
              "прав си" и тнт,
              които не носят никва информация в себе си,
              (ако не се отнасят да някаква анкета) ще бъдат изтривани!
              Аз пък не мисля че ще се трият Защото по този начин хората подкрепят дадено мнение когато някой го интересува нещо и друг потвърди отговора той (отговора) има по-голяма тежест!
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Re: Стегнете се малко бе!!!

Първоначално публикувано от ShoxXx
                Алоу...
                Айде малко ред бе...колко теми има пуснати за някакви глупости и линкове към сайтове със смешки, които след една седмица вече ги няма и линковете не работят...
                Това тука не е кой каквот реши и пише. Вземете се разровете и няма нищо лошо в един форум да има тема "Фън" или "Виц" или "Смешки" и там да се пускат такива постове за кой как пръднал и т.н.
                Вчера или оня ден и аз пуснах тема фън, където написах всички да пишат смешки и вицове и да стане голяма и който иска да се смее да ходи да чете там. Е на сутринта имаше 4 теми над моята все нови, все с по едно мнение и все някакви празноглави смешки...нямам против тях, ама айде да се подредим в това отношение...
                Кажи бе Алоу

Ти нещо ми се струва че прекали Айде първо го обсъди с админите и УС и после давай акъл кое къде

П.С. И Кефо е прав на тая тема не и е мястото тука! Затова я преместих
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                X