Забелязах,4е ве4е много пъти когато някой пита нещо за Алфа (история,характеристики и т.н.) ,след това му се отговаря директно с копиран текст от английски,немски,руски и други езици. Въпросът ми е - като имаше толкова спорове и след като се реши да се пише на кирилица то4но,защото сме българи, каква е при4ината да има статии на 4ужди езици и защо никой нищо не казва?
Не мисля,4е всеки в клуба говори 5-6 езика,нито пък,4е преводите в интернет са достатъ4но добри,но дори и така да е,къде из4езна толкова защитавания принцип за България и българският?
(Пиша темата тук,защото май в този раздел се обсъждат по-важните неща от форума.Ако трябва да бъде преместена се извинявам,4е отварям работа на модераторите)
Не мисля,4е всеки в клуба говори 5-6 езика,нито пък,4е преводите в интернет са достатъ4но добри,но дори и така да е,къде из4езна толкова защитавания принцип за България и българският?
(Пиша темата тук,защото май в този раздел се обсъждат по-важните неща от форума.Ако трябва да бъде преместена се извинявам,4е отварям работа на модераторите)
Comment