If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм водил статистика, обаче след "профилактиката" ми се струва, че форума е по-жив - може и да се дължи на факта , че за малко беше не толкова активен по време на "профилактиката"
Много скоро се надявам да стане с 600 регистрирани - отново- и да продължава да расте, а с това да се увеличават и феновете на Алфа Ромео
Не съм водил статистика, обаче след "профилактиката" ми се струва, че форума е по-жив - може и да се дължи на факта , че за малко беше не толкова активен по време на "профилактиката"
Много скоро се надявам да стане с 600 регистрирани - отново- и да продължава да расте, а с това да се увеличават и феновете на Алфа Ромео
Не съм водил статистика, обаче след "профилактиката" ми се струва, че форума е по-жив - може и да се дължи на факта , че за малко беше не толкова активен по време на "профилактиката" ..
:
даа, определено и аз имам такова наблюдение
това е добре, има освежителен ефект
всички следим повече, отговаряме повече на новите потребители ...
и това в крайна сметка прави форума по-жив и интересен
keep it up
ха, то май и преди профилактиката, пак той беше Номер 600 ???
ако не се лъжа
нещата си идват на мястото, кръга се затваря
време е за нова профилактика)))
хихи
Факт е, че преди профилактиката бях номер 600. Аз държа на принципите си и специално съм следил да си взема същия номер. Така че да не дава Господ да има пак срив или профилактика с подобен ефект.
Comment