Известие

Collapse
No announcement yet.

подписи с картинки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Доза умереност никога не вреди, мисля. Както казах в другата тема със същото име,
    Може би няма да е зле в новия текст да фигурира ... някакво разумно ограничение за размера на картинките
    На мен специално снимките до техническите данни ми допадат, понеже дават по-пълна представа за автомобила (пък и за човека) насреща. От друга страна, един ред смислено мнение плюс половин страница картинка (при това повтаряща се няколко пъти) ми идва досадно на моменти.
    Което пък, от трета страна, не ми пречи да си държа по цял ден оторен браузър с форума и само чат-пат да натискам F5 (щот' ма мързи да си настроя autorefresha-а).

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
      , не ми пречи да си държа по цял ден оторен браузър с форума и само чат-пат да натискам F5 (щот' ма мързи да си настроя autorefresha-а).
      и аз така правя
      между другого и мен ме дразни като на една страница има по 1 ред мнения и повтаряща се огромна картинка, за това лично аз като имам повече от 2 поста на страница, гледам във втория да не си слагам подпис....
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: подписи

Първоначално публикувано от virusalfa
        Най-оригиналните подписи ги има във форума на Пирин
        Ха така
        Е с такива подписи ако почнем, бате Бойко ще ни цензурира форума
        Аз лично нямам нищо против картинки и анимации
        Кой каквато шарения иска, нека такава да си сложи
        Свободна държава сме, а и това не е незаконно или неетично
        И на мен бавно ми зарежда страницата понякога, но това е от скапаната интернет услуга - LAN
        sigpic

Comment

Working...
        X