Известие

Collapse
No announcement yet.

Отделен раздел "Продава" само за коли...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отделен раздел "Продава" само за коли...

Здравейте колеги,
    това е само идея, която отдавна ми се върти в главата,а и виждам , че редица форуми вече са го направили.Нота бене: не е идеята да сме като другите форуми, зашото все пак Алфа Ромео = уникално и различно;
    а за да има подреденост в един от най употрбяваните и четените раздели - Продава.
    Идеята е именно: защо не се пусне отделен раздел Продава само за автомобили.Като сегашния раздел Продава ще си остане за чарколяк и пр.
    Моля и други да споделят мнението си.
    настояща - BMW 3er
    ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
    ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Според мен само ще се създаде работа на модераторите, за да местят темите където трябва. В момента се пускат обяви на какви ли не безумни места остава и да има два раздела... Иначе би било хубаво .
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Аз подкрепям Венци по въпроса.То никои нечете сега как се пускат теми.
      А ако станат 2 раздела всеки ще си пуска където иска и ще стане интересно за модератори,ще се разногледи.
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Имате право, но пък няма да е такава лудница в ПРОДАВА.
        настояща - BMW 3er
        ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
        ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

идеата не е лоша да се разделят разделите... ще бъде в пъти по прегледно...

Дани, ша станете да ... така е... като само ти и още някой мод ... си вършите работа
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
          X