Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към модовете на Тунинг и ,,Рацинг"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос към модовете на Тунинг и ,,Рацинг"

Кой ми изтри поста и защо: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24772
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Моите уважения, но това не е клубен въпрос и не би трябвало да е тук. Най-малкото.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Не знам кой го е направил. За това пиша тук.
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

"Не бях аз"
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Не бях аз
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Re: Въпрос към модовете на Тунинг и ,,Рацинг"

Първоначално публикувано от Xman
            Кой ми изтри поста и защо: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24772
            Ти пък за един пост ли си ?

Сега сериозно: въпреки, че не бях аз, ще ти кажа че когато се трият няколко мнения на куп е възможно човек да затрие и нещо по грешка
            Така че ще те помоля да проявиш разбиране
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Аз бях,темата стана лайно и затва трих доста,може твойто мнение да съм го изтрил погрешка,за което се извинявам
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз да се оплача, и на мен ми трие някои темите и постовете в Тунинг&Рацинг,явно имате някой голям комплексар там!Срамна работа!
                Оооооо,Mury ти ли си бил,ти ли ми триеш и темите и постове??!
                Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

Първоначално публикувано от sitalk
                  И аз да се оплача, и на мен ми трие някои темите и постовете в Тунинг&Рацинг,явно имате някой голям комплексар там!Срамна работа!
                  Не твои теми не съм трил,но смятам че колегата,който го неправил,така е сметнал за правилно,така че не се сърди,и си вземи поука Ако искаш да разбереш нещо от някой,не е нужно да пускаш цяла нова тема,а просто му пусни едно л.с.
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

1. Аз изтрих няколко мнения в темата на VFTI, включително и твои .
                    2. Въпреки, че пусна напълно безсмислена тема, аз си направих труда да ти отговоря в нея и я оставих известно време, за да можеш да видиш отговора ми, след което я изтрих.
                    3. Последната тема не съм ти я трил аз .
                    4. Ще те помоля занапред да внимаш с тона !
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Щом си преценил така,кой съм аз зада те съдя!
                      Не съм прочел какво си ми отговор,защото явно съм станал,а после темата я е нямало!
                      Относно тона,той както виждаш е доста колегиален,за разлика от вашето държание и действия!
                      Явно нямате поносимост към критики!

Аааа,забравих да те питам:та, откъде се дават стартовете!?

Comment

Щом си преценил така,кой съм аз зада те съдя!
                        Не съм прочел какво си ми отговор,защото явно съм станал,а после темата я е нямало!
                        Относно тона,той както виждаш е доста колегиален,за разлика от вашето държание и действия!
                        Явно нямате поносимост към критики!

Аааа,забравих да те питам:та, откъде се дават стартовете!?
                        Нещо са ти вдигнали мерника
                        sigpic
                        SCUDERIA ITALIA
                        BMW 5-er
                        BMW 7-er
                        Fiat GP

Comment

След като много добре знаеш, че Венци е редовен там, а питането ти по една или друга причина е изтрито, спокойно можеш да му пишеш едно ЛС и да го питаш.
                          Вместо това ти решаваш да пуснеш нова тема и да осведомиш всички каква цензура ти била наложена и колко са накърнени човешките ти права .
                          Незнам защо няколко човека отказвате да примете, че във форума си има правила, които ВСИЧКИ трябва да спазваме и когато не го правите сте нарушители, а не потърпевши .
                          Трил съм постове и на колеги модератори, но досега никой от тях не се е оплакал .

Първоначално публикувано от fnt
                          Нещо са ти вдигнали мерника
                          Колега ще те помоля да не наливаш излишно масло в огъня .
                          Никой не му е "вдигнал мерника" .
                          Ако беше така, щеше да получи официално предупреждение .
                          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Никой не налива масло в огъня, просто се чудя как толкова повтарящи се теми, които са с цел заяждане/спорене не се трият, като например бензин срещу дизел (а да, то нали наши хора пускат тези теми).
                            sigpic
                            SCUDERIA ITALIA
                            BMW 5-er
                            BMW 7-er
                            Fiat GP

Comment

Ок,спирам,иначе ще продължим да се "въртим тоя омагьосън кръг"-кой прав -кой крив"!!
                              А,правилата гледам се тълкуват и прилагат избирателно!!
                              Ако беше оставил темата, щеше да разбереш,че не са толква малко хората,които не са съгласни някои неща дето се случват!
                              Mury,ти поне ме познаваш,сериозен човек съм и гледай с какво се принуждавам да се занимавам!
                              Това ми е последния пост по тази тема!
                              Нищо лично,просто изказвам мнение!

Comment

Working...
                              X