Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо изтрихте темата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо изтрихте темата?

Интересно ми е защо изтрихте темата, която пуснах?
    Какви правила бяха нарушени? Сега ще кажете много се е отклонила или какво? Аз пак ще я пусна . Не сам виновен, че някой го мързи да я поизчести, а е решил по лесния начин .
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

прав си, и аз не видях нищо нередно
    спора е философски, с леки грубости, които можеха да се коригират ....
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Нека си каже за какво я изтри?
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Абе не можах да се вредя да я бастардисам аз, но ще ти кажа че според мен поне 5 човека бяхте за 1-во предупреждение ( като се започне от самият автор).
        Така че по добре да си лежи в коша - кротко и да не пречи.
        А правила бяха нарушени много - вярвай ми не ми се изброяват а нямш си представа какъв буквоядец мога да бъда. Включая това- бих ти искал и 2-ро предупреждение директно- за повторно публикуване на тема която е премахната от модератор след като е преценено че цялата е за коша/

Абе късно вечер не ми се занимава с глупости.
        Лека.

И умната , па може и русата.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Така и предположих че си ти. Аз какво съм виновен, че някои пишат глупости? Аз си пускам тема без да преча на никои.
          И какво е казал толкова автора та да е за предупреждение 1-во 2-ро???
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

аз само да споделя моето абсолютно непрофесионално мнение че само един заслужаваше предопреждени...даже бан защото темата си беше абсолютно нормална до момента в който не се заговори за някви сантиметри и некви обиколки...
            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
            sigpic

Comment

Re: Защо изтрихте темата?

Първоначално публикувано от fnt
              Интересно ми е защо изтрихте темата, която пуснах?
              Какви правила бяха нарушени? Сега ще кажете много се е отклонила или какво? Аз пак ще я пусна . Не сам виновен, че някой го мързи да я поизчести, а е решил по лесния начин .
              бате коя тема са ти затрили бе
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от fnt
                Така и предположих че си ти. Аз какво съм виновен, че някои пишат глупости? Аз си пускам тема без да преча на никои.
                И какво е казал толкова автора та да е за предупреждение 1-во 2-ро???
                Май трябва повечко да се вглеждаш в буквичките, които пишат колегите и по малко страст да вкарваш в писането:

Първоначално публикувано от pr_00f
                Абе не можах да се вредя да я бастардисам аз
                нали, сега трябва поне малко да ти е гузно, че обвиняваш без причина! Разберете, че не сме поели ангажимента към хората направили този форум за ваше развлечение за да си серете на воля и след това да минава некой след вас и да чисти за да вие приятна употребата му!

Comment

Working...
                X