Здравейте колеги, пуснах тема в подфорума за технически въпроси, за центровката на двигател 2,0 16 туин спарк. След няколко отговора обаче, темата беше преместена незнайно къде, и при отварянето и ми дава съобщение че темата не съществува. Ако е изтрита от модератор бих искал да получа обяснение защо. Информацията ми трябваше спешно, а отговорите които получих не ми вършеха работа и очаквах други. Отговори от типа "отиди при еди кой си да ти свърши работа", няма да коментирам, защото самия аз имам автосервиз и съм достатъчно грамотен, и имах нужда от малко насоки и информация, тъй като до сега не се бях занимавал с двигател туинспарк на Алфа.
Ако смятате че този форум е само за разбирачи и за такива които трябва да ходят при разбирачите, то това е достатъчно обяснение къде ми е темата.
В случай че само аз не мога да я открия - темата имам в предвид, то предварително се извинявам и очаквам да ми бъде обяснено как да я открия.
Желая лек и успешен ден на всички.
Ако смятате че този форум е само за разбирачи и за такива които трябва да ходят при разбирачите, то това е достатъчно обяснение къде ми е темата.
В случай че само аз не мога да я открия - темата имам в предвид, то предварително се извинявам и очаквам да ми бъде обяснено как да я открия.
Желая лек и успешен ден на всички.
Comment