дано всичко си дойде на мястото накрая
Известие
Collapse
No announcement yet.
да ни честит новия форум!
Collapse
X
-
аз мисля че новият форум е просто отвратителен - отивам на балкона да повръщам...
пп човек оценява нещо чак тогава когато го загуби
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
абе пич, ако няма какво да кажеш.... не пиши..... за 2-ри път пишеш едно и също.
за 10-ти път - визията /цветовете/ няма да са тези!!!!! до 2 дни ще е с визия подобна на старата!2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщениени ми дреми за дизайна важното, че форумчето е готово
Back in the game!!!
Ако старият форум беше 156, новият трябва да е 1591991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
A добре дошли
лека полека ще се изгладят нещата.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Ама пращайте ми мейли с тези детайли - 10-те символа при ъп може да се оправи ако някой ми го каже
grigor@hardwarebg.com - пишете всички проблеми или грешки там2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
на мен пък ми харесваше старият вид /тема/ на форума, така че ако може да се направи нещо...ще съм много балгодарен....а пък и алфистите са хора естети...вида е важен!
благодаря предварително!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
поздравления за усилията на всички, които са участвали във вдигането на офрума на крака.
...и понеже исках да плясна оная ръкопляскащата емотикона, усетих, че я няма, а като цяло в момента изборът е доста оскъден. ако на по-късен етап може да се пообогати, добре ще е_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment