гледам че е 200х99 размера... направи го да е 98х98 и трябва да стане... ако не ... ще се гмуркаме да дирим причината.
Известие
Collapse
No announcement yet.
при проблеми или въпроси относно новия форум
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от grigor Покажи съобщениедобре.. сега някой има ли проблеми с аватарите ?146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениевиждам, че някои колеги са успяли да качат снимки в подписите си. аз нещо не се справям, а уж правя всичко както трябва. размерите са според изискванията и пак не става, въпреки че в профила ми снимката излиза. някаква идея защо е така?
Снимката в подписа е ограничена до 9.6 КБ а не до 96 ... за това я вади така твоята.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеattached images untitled1.jpg (87.6 килобайта, 6 views)
снимката в подписа е ограничена до 9.6 кб а не до 96 ... за това я вади така твоята.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от kuku Покажи съобщениеhе стаа
tова дали има нещо общо: "signature permissions.... Allow image bb code не" ?!
и не ми излизат главните букви, баси неграмотника съм...Last edited by bager; d.m.y г., 17:44.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеприятелю, атачнал съм файла на който показвам какво ми излиза като се пробвам да прикача снимката в подписа. той е 87.6 кб. снимката която искам да ми седи в подписа няма и 6 кб. и се намира в подписа а не в поста ми.
И аз така, моля, помогнете ... pls
Comment
Comment