Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой прецака форума?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой прецака форума?

кой прецака форума и какво може да се направи за душевното и физическо наказание на извършителя?
    копелето определено заслужава да се нарита в бъбреците /та да пикае през тръбичка известно време/ но за целта моля сведущите да споделят наличната информация и да решим какво може да се направи!
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

кво ся нали се знае кой е!!! ще си понесе ли последствията или си е вързал гащите добре
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

е кажи де кои са тея свини
      Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

тяхната мама,мръсни копелета

Comment

и аз не знам кой е, пък се интересувам живо, щото си купих нов електрошок и още не съм го пробвал на жива твар.
          166 2.4 JTD

Comment

кажете кой е де

и е кофти че няма архив на всичко...
            Alfa romeo Alfetta 2.0 QO
            Alfa Romeo 90 V6 2.5 QO

Comment

според мен няма да се разбере кой е.... при подобни действия е много лесно да прикриеш следите си...

всичко е спасено - това е по-важното.

и вече ще има много редовни бекъпи (дано не се налага да ги ползваме).
              2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
              GSM: 0888 520 600

Comment

за форума

дано да не види п***а цял живот тоя дето прецака форума.амин.

Comment

ако се разбере кой е бройте ме и мене към "ударната" група
                  Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
                  SAAB 9-3 SS 1.9TiD
                  sigpic

Comment

1 рака и от мен тъп дизаинер
                    Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Comment

Според мен е по-добре да се опитаме да няма повече такива ситуации, вместо да трошим енергия и нерви да търсим и псуваме евентуалния извършител...
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

линччччччччччччччччччч за изрода маменцето му
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от alfa user Покажи съобщение
                          според мен е по-добре да се опитаме да няма повече такива ситуации, вместо да трошим енергия и нерви да търсим и псуваме евентуалния извършител...
                          а, бе не е точно така. ако има вариант да се разбере кой направи тая простотия, ако ще пари да струва, трябва да го направим. а после...ще видим!
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Няма смисъл.... при подобни "www" войни обикновенно няма победители, а само нерви.... Ако някой толкова ни мрази той може и никога да не спре и тогава вече трябва да взимат по-крупи мерки /до колкото е възможно/.
                            Повечето пъти подобни атаки са единични и са плод на откриване на прекалено големи дупки в сигурността. Тъпото е, че тука атаката е от БГ /така мисля заради текстовете по хомо картинката и последвалия редирект към БМВ форума/.

А още по тъпото е, че подобни атаки само сплотяват колектива /често те са за създаване на проблеми на конкуренти и др. подобни криви разбирания/ и не носят нужния ефект на разруха... а и да не забравяме, че акъл и мензис не ти ли дойдат до 18.. не ги чакай... все тая колко голям "хакер" си.
                            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                            GSM: 0888 520 600

Comment

Xуу де, нали уж се знаеше кой е и данните бяха предадени на бопа?!
                              sigpic

Comment

Working...
                              X