ще биете ли някого?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой прецака форума?
Collapse
X
-
-
не, искаме да разбереме кой е и да ти кажемна тебе.
иначе сериозно:
аз не мисля че физическата разправа е начина да се реши вече решения проблем... както и няма да върне нервите на всички....2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
"Колеги,
Поради технически причини достъпът до www.clubalfaromeo.com и www.alfaromeo-bg.com е временно преустановен. В момента се работи по възстановяване на връзката и отстраняване на повредите в сървъра. Очакване достъпът до сайта и форума да бъде възстановен до петък, 18.07.2008. Имаме основания да считаме, че знаем кой седи зад нерегламентирания достъп и данните са предадени на ГДБОП. Надяваме се да проявите разбиране и търпение.
С уважение УС на КАРБ"sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kuku Покажи съобщение"колеги,
поради технически причини достъпът до www.clubalfaromeo.com и www.alfaromeo-bg.com е временно преустановен. в момента се работи по възстановяване на връзката и отстраняване на повредите в сървъра. очакване достъпът до сайта и форума да бъде възстановен до петък, 18.07.2008. имаме основания да считаме, че знаем кой седи зад нерегламентирания достъп и данните са предадени на гдбоп. надяваме се да проявите разбиране и търпение.
с уважение ус на карб"
другото ... е на ниво - да смлатим некой на кръстовището, не решава проблема.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
A?
5 мнения по-нагоре, влади каза, че не знае нищо за извършителя, както и за противодействията на органите на реда, а в същото време казвате, че знае за съобщението, което казва точно обратното?!
Kазвате, че знаете, че нищо не знаете!!! 3нате, какво не знаете!!! Hе знаете, какво знаете!!!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kuku Покажи съобщениеa?
5 мнения по-нагоре, влади каза, че не знае нищо за извършителя, както и за противодействията на органите на реда, а в същото време казвате, че знае за съобщението, което казва точно обратното?!
Kазвате, че знаете, че нищо не знаете!!! 3нате, какво не знаете!!! Hе знаете, какво знаете!!!
уважаваме се (поне аз теб) и те моля да се държим по мъжки и да помагаме, а не да всяваме детски раздори и безмислени спорове....
търтея е написал гореспоменатия пост и нямам основание да не му вярвам.
между някакви технически данни за атаката и лицето, което седи зад тези данни има огромна разлика......незнам дали си технически грамотен за да ти поясня какво имам предвид и как се реализира това.....и че не може с лека ръка да се набеди някого, макар и да имаш съмнения.
аз име на извършител не знам!!!
следователно като коректен гражданин и най-вече зрял човек, а не форумен спамер, аз не мога да подхвърлям обвинения и да назовавам никого безпричинно!!!! точка!!!!
мога да обвинявам само след сигурни данни! аз не съм полицай и сигурни данни нямам.
затова и казах "аз не знам кой е!" това сега разбираш ли го!
като име, като личност не знам към момента кой е хакнал сървъра, на който беше форума ни! незнам и дали ще се разбере....
усилията ни бяха насочени да се спаси форума и архива.
търтея се е погрижил, с инфото което има, да направи необходимото ако е възможно изобщо. това ме е информирал до момента. това е по въпроса, което е редно да се каже тук!.
п.с. и най-малкото във форума е редно да даваме хинтове на извършителя докъде сме стигнали с информацията за него!!!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от kuku Покажи съобщениеbлади, съжалявам, ако мнението ми е прозвучало без нужното уважение - не е била това целта, знаеш!
Hяма да се бъркам повече, а ако мога да помогна с нещо - на драго сърце
благодаря за разбирането!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение...между някакви технически данни за атаката и лицето, което седи зад тези данни има огромна разлика.....145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеда попитам само, това значи ли че се знае поне ip-адреса? а нещо насочващо по логовете на apache-то, php или mysql-а няма ли?п.с. и най-малкото във форума е редно да даваме хинтове на извършителя докъде сме стигнали с информацията за него!!!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениенека засега това да е инфото колега145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
Comment