Наказан ли съм? Влизам в "Общ Технически Раздел" и установявам че не мога да отговарям на теми, както и да пускам нови такива. Има ли конкретна причина за това?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не разбирам...
Collapse
X
-
дай детайли - как така не можеш, каква грешка ти дава?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
-
Значи, не си си сетнал имейл и т.н.
Прегледай темите тук от след промяната на софтуера; някъде имаше детайлно описано какво да се прави.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Търтей, не в справочника, а в общ технически раздел. И току що влязох там и ми дава същото съобщение в правилата за публикуване - нямам право да създавам нова тема, да пускам отговор и да прикачвам файлове. Не мога да разбера защо е така, но е факт!Alfa 156 1.8 TS
FIAT Tipo 2.0 i.e. GT
Comment
Comment