Известие

Collapse
No announcement yet.

за кирилицата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Наистина не виждам какъв проблем може да бъде да се пише на фонетичната кирилица(и аз не мога на БДС). Трябва да се научат десетина клавиша, които не отговарят или нямат латински аналог. Никой ли от пишештите на латинеца не са писали документи на български на MS Word?
    Особено ако някой обърка някой клавиш, като пише на маймуница почвам някакво гадаене и оставам без очи (пък и едва ли само аз).
    FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
    LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
    LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
    LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
    ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
    LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Първоначално публикувано от Mitko Tenov
      kato iskate v bulgaria da se pi6e i 4ete na bulgarski za6to vsi4ki ste si napisali nikovete na latinica i ste si izmislili niakakvi latinski i drugi nickove?!Na men latinicata mi e po udobna za pisane za6toto ina4e triabva da se dzveria v malkite 4erveni bukvi4ki.
      Смених си името на КИРИЛИЦА!

Извинявам се за това че до сега беше на латиница.

Няма да видите повече да съм написал нещо на латиница, или пък да съм отговорил на питане или мнение написано на латиница!

Мисля, че като пиша на КИРИЛИЦА се отъждествявам като българин-мое мнение.
      Знам че това не се харесва много в наше време. И дядо ми е бил по занданите, защото не е пожелал на носи паспорт с народност македонец, та от него знам че така трябва и се гордея, че съм истински българин.

Всичко българско и родно -
      любя, тача и милея.

Comment

e az da ne sam arabin
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
          e az da ne sam arabin
          тая тема се изроди , да си е*** мамата!!!
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

мен лично много ме дразнят очите като чета мнения на маймуница и за това съм за писането на кирилица, чета всички мнения и както виждате не съм оставил мнението на някой без отговор ако съм могъл да му помогна

има много лесно решение на проблема, но трябва да се заеме някой който разбира от компютри или софтуер незнам и аз точно.
            рещението е:http://www.fmi.uni-sofia.bg/fmi/logi...dev/lat2bg.htm
            доколкото разбирам е беплатно просто трябва да се интегрира във форума

на мен като лаик може и да ми изглежда лесно незнам, но моля ако има човек от форума който може да се справи с задачата да се заеме

мисля че ще е много удобно и полезно за всички ни
            ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Working...
            X