Известие

Collapse
No announcement yet.

Едно питане за изчезнал линк в подписа ми

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Едно питане за изчезнал линк в подписа ми

Колеги бях оставил линк в подписа ми, но сега не го виждам, да не говорим че клика върху самия подпис сочи на някакво неадекватно място. Аз ли с нещо съм нарушил правилата, или просто нещо не е наред?
    п.п Тъй като виждам някакви промени, Вие ли сте пипали нещо по PHPBB-то, или просто трябва да се считам за наказан и да си бия камшика от форума?
    Последен п.п Има някаква вероятност и от малоумния гугълски браузър да идват проблемите ми, но все пак ще Ви помоля за отговор.
    Last edited by LEVSKI; d.m.y г., 00:08.
    http://shop.bakbg.com/
    Fiat Coupe 20VT

1.14 Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението,подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на КАРБ
    правилата трябва да се спазват
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

В такъв случай ще отправя лична молба към УС на КАРБ, да бъде разрешен подписа, който имах. Все пак аз нито продавам, нито изкупувам, нито пък проповядвам някакъв ерес. Ще чакам решението Ви тук или на ЛС.
      Fiat Coupe 20VT

Comment

Спокич, не си само ти. На мен пак някои ми се е ровил в профила и ми е махнал снимка от подписа за 2-ри път.
        ПП за този, който ми го е махнал. Няма да спра да я слагам снимката, докато лично не ми пратиш ЛС с обяснение. Ако е основателно разбира се, че ще я махна.
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

Снимката ти съдържа и линк към друг форум, което на практика си е реклама (непозволена) !
          Обаче и ти си прав, че който я е махнал е трябвало да те уведоми.
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

1.10 Да не променя съдържанието на пост или тема, съдържащи редакция от модератор или администратор. Такива действия ще се считат за грубо незачитане на правилата на форума и никът на съответния участник ще бъде деактивиран. Ако действията на модератор и потребител се случат едновременни, тогава окончателния вид на поста ще бъде уточнен чрез Private Message.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
              Снимката ти съдържа и линк към друг форум, което на практика си е реклама (непозволена) !
              Обаче и ти си прав, че който я е махнал е трябвало да те уведоми.
              Става дума за втората картинка.
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

Едно UP-че на темата.
                Fiat Coupe 20VT

Comment

Е ... "Всичко за 33" в подписа комерсиално ли е, че сте го махнали ?
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                    Е ... "Всичко за 33" в подписа комерсиално ли е, че сте го махнали ?
                    И от моя подпис изчезнаха нещата макар и да сьм си платил
                    0888515205

Comment

Я-я-я-я какъв съвпадък!!! Ама нема кой да ти напише едно лично да ти каже защо аджеба ти е изтрит подписа и най-вече личния ми телефон от него!!! Явно мноо сериозно съм сгафил!!!
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                        И от моя подпис изчезнаха нещата макар и да сьм си платил
                        Епа що плащаш? Царя дава, ама падаря не.........
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Платената реклама важи _само_ за "Продава" и подразделите за партньори на клуба в "Общ технически". И не като да не съм го казвал това.
                          Ако някой потребител забележи реклама в нечий подпис, е препоръчително да се обади тук, или с лично съобщение към мен.
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Да разбираме, че е забранено публикуването на каквито и да е рекламни материали в подписите ?
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Точно така.
                              Roosevelt

Comment

Working...
                              X