Известие

Collapse
No announcement yet.

Заключване на теми в Купува/Продава

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заключване на теми в Купува/Продава

Аз като модератор се чудя защо е необходимо да се заключват темите след като нещо е купено или продадено?
    В темите, в които например пише: Продавам спойлер...Отговор: За ква кола е? Отговор2: Продаден! според мен няма смисъл да се закючват, ами направо да се трият.
    Теми като: Продавам Алфа 155 2.0 и има отговори, в които се коментира колко горе долу вървят цените на подоба кола, какви забележки има след като свърши обявата според мен е по-удачно да си остават отключени, за да може да се допълни нещо я от нов собственик, я някакъв друг коментар...нещо такова ми се върти в главата.
    Вии ко ши каити?
    www.facebook.com/workshox

Аз само да те допълня може и темите по стари от 30 дни примерно да
    се трият автоматично.
    Ако го има сори може да не съм догледал
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Е що да се трият? Пречат ли на някой?
      Нека си седят за изтория да си има.
      А ако седят отключени има опастност някой малоумник да почне да пише по теми отпреди 1-2 години. А ако новия собственик иска да пише, нека да си прави цитати и така...

Тъй си мисля аз.
      Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
      2003 Honda CBR 954 RR

Comment

дабе и аз мисля че за история трябва да си стоят
        а закл. е точно за това, за да не почне да пише некой по зверски стари теми ....
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: Заключване на теми в Купува/Продава

Първоначално публикувано от ShoxXx
          Аз като модератор се чудя защо е необходимо да се заключват темите след като нещо е купено или продадено?
          В темите, в които например пише: Продавам спойлер...Отговор: За ква кола е? Отговор2: Продаден! според мен няма смисъл да се закючват, ами направо да се трият.
          Теми като: Продавам Алфа 155 2.0 и има отговори, в които се коментира колко горе долу вървят цените на подоба кола, какви забележки има след като свърши обявата според мен е по-удачно да си остават отключени, за да може да се допълни нещо я от нов собственик, я някакъв друг коментар...нещо такова ми се върти в главата.
          Вии ко ши каити?
          Еееееееееее за първи път да предложиш нещо умно а
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
          X