Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак за триенето на постове...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак за триенето на постове...

Драги администратори (щот в тоя раздел нема модератори, което няма да коментирам...), за пореден път се натъквам на случай на затриване на пост без предупреждение или основание.
    За да съм по ясен - става дума за поста на колежката milenamr по темата за произхода на никовете. Не знам как го е написала точно, но то не се е появило в темата за никовете, а е излязло като нова тема.
    И тука иде точно проблемата - колежката явно се е усетила, защото беше помолила темата да бъде вмъкната където й е мястото. И аз тъкмо щях да пиша отговор ... ама тц ... греда ... нямаше къде. Та питам аз кой се е изживял като юнак балкански, и направо е изтрил всичко със замах, вместо да сложи мнението дето му е мястото ???
    Или пак ще кажете "пускането на нова тема с аналогично съдържание е нарушение на правилата" ... ??? Евала ви правя ... четете поне какво ви молят хората преди да се изживявате като вълшебна гумичка. Или поне пишете после защо е затрито даденото мнение. За мене лично това е проява на неуважение и неетичност, и липса на колегиалност към хората, които са истински запалени алфисти.
    Айде със здраве - спирам дотука щото още много може да се говори, а не искам да се дразним излишно
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Re: Пак за триенето на постове...

Първоначално публикувано от Alfa User
    Драги администратори (щот в тоя раздел нема модератори, което няма да коментирам...), за пореден път се натъквам на случай на затриване на пост без предупреждение или основание.
    За да съм по ясен - става дума за поста на колежката milenamr по темата за произхода на никовете. Не знам как го е написала точно, но то не се е появило в темата за никовете, а е излязло като нова тема.
    И тука иде точно проблемата - колежката явно се е усетила, защото беше помолила темата да бъде вмъкната където й е мястото. И аз тъкмо щях да пиша отговор ... ама тц ... греда ... нямаше къде. Та питам аз кой се е изживял като юнак балкански, и направо е изтрил всичко със замах, вместо да сложи мнението дето му е мястото ???
    Или пак ще кажете "пускането на нова тема с аналогично съдържание е нарушение на правилата" ... ??? Евала ви правя ... четете поне какво ви молят хората преди да се изживявате като вълшебна гумичка. Или поне пишете после защо е затрито даденото мнение. За мене лично това е проява на неуважение и неетичност, и липса на колегиалност към хората, които са истински запалени алфисти.
    Айде със здраве - спирам дотука щото още много може да се говори, а не искам да се дразним излишно
    тема неможе да се слее с друга тема
    когато колежката е видяла че е станала грешка , е била напълно в състояние сама да реши проблема, а именно:
    1. копира съдържанието на поста си
    2. пуска ново мнение в коректната тема, където паства съдържанието
    3. трие излишната вече тема, за което има права - тя е автор

простичко

бих добавил че не съм я изтрил лично аз

п.с. алекс, а ти само като стане дума за нея се обаждаш ....
    това не е лошо, само че нешата трябва да са по-принципни все пак
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Мерси за разяснението Вальо,знам как да се оправям с copy i pastе,но не предполагах ,че е възможно такова пренебрежение и заличаване ,щото е най лесно.За мен това си е проява на абсолютна неетичност и неуважение,но в никакъв случай не съм си и помисляла ,че е от твоя страна Айде живи и здрави на всички!

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
        Мерси за разяснението Вальо,знам как да се оправям с copy i pastе,но не предполагах ,че е възможно такова пренебрежение и заличаване ,щото е най лесно.За мен това си е проява на абсолютна неетичност и неуважение,но в никакъв случай не съм си и помисляла ,че е от твоя страна Айде живи и здрави на всички!
        е аз от сутринта го гледам това твоето обърканото мнение, и понеже админ неможе да ти го оправи .... трябваше ти самата
        или поне с твоя помощ
        но някой явно не е изтраял , то и без това в тоя раздел от една седмица е пълна лудост
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

е аз нямах нет сутринтапреди малко се появи,ама разбрахме се де)Всичко е точно Gib Mir Benziiiiinn

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

Working...
          X